ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Торік статус біженця у регіоні не отримав жоден із майже 800 мігрантів-прохачів

    27 апреля 2024 суббота
    30 переглядів

    Торік до Закарпатського управління міграційної служби із заявою про надання притулку звернулися майже вісімсот міґрантів. Статусу біженця не отримав жоден!

    Утім, лише одиниці після відмови наважуються наполягати на своєму праві на притулок. Іракська родина Абит Альмасія Ніссан, яка нині мешкає у Мукачеві, за можливість жити в Україні судиться вже четвертий рік поспіль, повідомляє телеканал "1+1".

    Батьківщина трирічної Мерни - Україна. Але жодного документа, який би це засвідчив, у її батьків немає. Статусу біженця вони очікують уже чотири роки поспіль. У Закарпатському управлінні міграційної служби щотижня вислуховують десятки таких історій. Втім, військові дії на території батьківщини втікача, це не підстава для надання йому статусу біженця.

    Зазвичай, саме з цих причин і відмовляють у наданні статусу біженця. Процедура оскарження відмови, може тривати роками, що власне і сталося з родиною Айди. Через відсутність документів вони не можуть влаштуватися на роботу, хоча, забезпечувати себе зобов’язані самі. До закінчення судів, закон забороняє депортувати позивачів. Нині лише в Закарпатті таких легальних нелегалів кілька десятків. Зазвичай, ними опікуються благодійні організації.
    На Закарпаття потягнулися індійці і пакистанці. Потепліло...
    Закарпаття: Нелегалів повертають додому
    Міграція – явище природне...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору