ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Луценко за свій піар не отримає від Шуфрича жодної копійки!

    02 мая 2024 четверг
    29 переглядів

    "Приїхати до Закарпаття мене спонукав аж ніяк не Луценко", — заявив учора ввечері на прес-конференції в Ужгороді перший заступник голови СДПУ(о), народний депутат України Нестор Шуфрич.Водночас на черговий "нетрадиційний" вчинок міністра внутрішніх справ, який мав місце в Ужгородському районі Закарпаття у вівторок (Закарпатские "Земли Шуфрича" уже "Земли НЕШуфрича"), представник блоку «Не Так!» намагався відповісти логічно. Зокрема, Н.Шуфрич сказав, що не платитиме Луценкові за піар, який той організував на його користь. При цьому додав, цитуємо: «Закарпатські ліси не для того росли віками, щоб сюди приїздили різні нікчемності і їх турбували. Можливо, він шукав якісь трупи, але як мінімум не в цьому районі Закарпаття їх треба шукати, якщо вони і мають можливість тут бути».

    Нестор Шуфрич, окрім усього, висловив стурбованість, що з усіх партій, які зареєстрували свої списки, Закарпаття в парламенті наступні 5 років можуть представляти представники лише двох партій. За словами Шуфрича, блок «Не так!» ці 5 років не матиме можливості лобіювати в парламенті інтереси Закарпаття, повідомляє "Закарпаття online".

    ***

    У понеділок, 20 березня, прес-конференцію в офісі обласного осередку СДПУ (о) в Ужгороді даватимуть Олег Блохін

    та Григорій Суркіс.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    перекоручені слова шуфрича. він говорив, що: "умовно депутатами можуть бути один представник "нашої україни", один - партії регіоні. обєктивно депутатами верховної ради стануть два представники від закарпаття у списку блоку "не так!", представництво яких у парламенті гарантуватиме, що інтереси закарпатців будуть захищені" (кінець прямої мови)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Плавно злодій - крадій шуфрич в очах закарпатської громади перетворюється в жертву, яку жалюгідний сірий міліціонер Луценко переслідує! Громадо ви що дурієте, незаважайте луці працювати хочаб, хто не працює той не помиляється

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кльово написано: "...намагався відповісти логічно"