ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На дільниці "Батєво-Солотвино" Львівської залізниці тривають відновлювальні роботи

    30 мая 2024 четверг
    24 переглядів

    Загальну вартість робіт із відновлення руху поїздів на дільниці Батєво-Солотвино Львівської залізниці оцінено в 21,6 млн. грн. Про це повідомив головний інженер Головного Управління колійного господарства Укрзалізниці Василь Яковлєв за результатами наради, що відбулась в управлінні Львівської залізниці, щодо ліквідації наслідків повені на Закарпатті.Учасники наради – залізничники, представники проектних інститутів та мостобудівних організацій – наголосили, що відновити рух поїздів на аварійній дільниці необхідно в максимально короткий термін.

    „Адже мова йде не тільки про збитки Укрзалізниці. Без залізничного сполучення залишаються близько 150 населених пунктів у чотирьох районах Закарпатської області”, – наголосив Василь Яковлєв.

    За його словами, на об’єкті необхідно, крім першочергових заходів, збудувати нову опору мосту, виконати роботи з регулювання русла р. Тиса в зоні мостового переходу.

    Нагадаємо, що рух потягів у Закарпатській області було зупинено 6 квітня 2006 року внаслідок підмиву опори металевого залізничного мосту на 73 км дільниці Батєво-Солотвино Львівської залізниці, спричиненим весняним паводком, підняттям рівня води в р. Тиса та зміною напрямку руслом ріки.

    Наразі понад двісті залізничників відновлюють рух поїздів на дільниці Батєво-Солотвино Львівської залізниці. Виконуються першочергові заходи з відбудови підмитої опори мосту. На об’єкт відвантажуються протирозмивні матеріали та конструкції. Роботи тривають цілодобово, повідомили в управління взаємодії зі ЗМІ "Укрзалізниці".
    Закарпаття: На залізничному мосту через Тису ліквідовували НП

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору