ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На першій сесії Ужгородської міськради Ратушняк намагався відібрати у Закарпатського університету спортивно-оздоровчу базу

    07 мая 2024 вторник
    55 переглядів

    У Страсну п’ятницю, яку відзначали католики, тобто 14 квітня 2006 року, відбулося пленарне засідання І сесії Ужгородської міської ради 5-го скликання. На ній були присутні як новообрані депутати, так і депутати, термін перебування яких у міськраді закінчився.Вів засідання, згідно з Законом, голова Ужгородської територіальної виборчої комісії Ю.П. Келемен. Він представив присутнім нового мера Сергія Ратушняка. Далі було проінформовано, скільки мандатів кому дісталося. Так, „Пора”отримала в міськраді 4 місця, Партія Регіонів—6, СПУ—3, БЮТ-17, блок Литвина—8 та НСНУ—12.

    Після цього головуючий доручив депутату Єлизаветі Лях зачитати урочисту присягу, яку новообраний корпус слухав, стоячи. Далі мер Ужгорода Сергій Ратушняк привітав їх з цією неординарною подією та вручив посвідчення.

    На цьому урочиста частина засідання закінчилася, і присутні перейшли до питань порядку денного. А саме : обрали лічильну комісію у складі 3-х чоловік та проголосували, згідно з Законом, про припинення повноважень (!??) попереднього міського голови Віктора Погорєлова, а також секретаря міськради Віктора Феєра. Було також проголосовано проект рішення про безвідсоткову позику грошей у казначействі, оскільки в бюджеті міста на даний момент нема коштів на виплату зарплати, оплату комунальних послуг і т.д. Треба сказати, що не всі зі схваленням віднеслися до такої постановки питання. Але пан Ратушняк наполіг на своєму, наголосивши, що люди не можуть 2-3 тижні чекати зароблене.

    Іншим питанням, яке виніс на голосування новий мер, — повернення комунальному господарству міста спортивно-оздоровчого комплексу на вул.Підградській, 33, який свого часу було передано у користування Закарпатського державного унверситету, де ректором Федір Ващук. Мотивував його тим, що діти не мають до нього доступу. Однак думки членів депутатського корпусу розділилися. 27 депутатів від голосування рішення утрималися, 7 проголосували "за", хтось — "проти". Словом, воно не пройшло. Тому було вирішено дати доручення начальнику управління комунального майна міста на наступну сесію підготувати відповідну інформацію.

    До сказаного хочеться додати, що новообраний мер виглядав досить втомленим і був напрочуд тихим та малослівним.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата (Rat,Ratze,raton) на більшості європейських мов звучить як "щур", "пацюк", "пацкун".
    То що ж від нього можна чекати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я так і не зрозумів, а в чому негатив??? Ви ж тут звикли гнати на Рату, а з повідомлення ніби виходить, що молодець, бо наполіг, щоб людям гроші али на зарплату.

    Чи може погано те, що хочуть забрати у Ващука "Спартак"? Шановні, це давно треба було зробити, бо "Сартак" належав місту і повинен належати місту, а не Ващуку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ганьба новообраним депутатам,що не підтримали пропозицію мера, щодо повернення місту спортивного комплекса. Нехай депутати у вихідні підуть і глянуть,що коїться там. А Феді ВАЩУКУ ВОНО це все уже не потрібно. За допомогою Різака і Погорелова він урвав місце у парку Горького для будівництва готелю,борделю,кегельбану,тиру. 80%-ВАЩУКА,10%-ПОГОРЕЛОВУ,10%-РІЗАКУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гадаю,що новому складу міськради прийдеться періодично за підписами третини депутатів збирати сесіі,або згідно законодавства внести в регламент проведення сесій не пізніше одного разу на місяць / як це зробив колись Чижмар коли Погорелов не проводив 2 місяці сесію / Але новий мєр буде збирати сесіі коли йому це потрібно і буде називати іх позачерговими.Так,що панове де путати готуйтесь до нових звершень.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рату чекає доля Литвина!!! Литвин намагався застрелитися з пістолета генерала Кравченка! З достовірних джерел нам стало відомо, що діючий спікер Верховної Ради Володимир Литвин намагався покінчити життя самогубством у своєму кабінеті за допомогою пістолета. Щойно на телеекрані з'явилися цифри, які свідчили, що блок Литвина благополучно пролітає повз Верховну Раду, Литвин втратив над собою контроль, накричав на рідних, і замкнувся у себе в кабінеті. Де, як говорять близькі до нього люди, у Володимира Михайловича в одному з ящиків стола зберігається подарований йому покійним генералом Юрієм Кравченком пістолет Стєчкіна. Кредитори, що вклали в передвиборчу кампанію Литвина за неофіційними даними 300 000 000 доларів вимагають повернути витрачені уголовні одиниці. Саме останній дзвінок одного зі спонсорів і переконлива пропозиція повернути гроші, змусили поміркованого спікера схопитися за пістолет і піти з життя, як личить офіцерові, а саме випустивши мізки на стіл. Дружина кинулася до чоловіка, благаючи його не робити необдуманих вчинків. Після декількох невдалих суїцидальних рецидивів, до Литвина викликали його особистого психіатра, що наколов збудженого Володимира Михайловича сильно діючими транквілізаторами. Природно, що повертати величезні кошти, вкладені в кампанію блоку Литвина самому спікерові нема звідки. Зараз від нього відвертаються партнери по партії, що належать до рангу фінансистів. У першу чергу це Ігор Єремєєв, на якого раніше спирався Литвин. Але партайгеноссе допомогти лідерові партії не в змозі - Єремєєв незадовго до виборів зарізав «курку, що несе золоті яйця» - НПК «Галичина». І ділитися залишками своїх мільйонів він з Володимиром Михайловичем не збирається. Незважаючи на партійну дисципліну. На даний момент Литвин перебуває у стані прострації і легкого душевного розладу, який переходить у маніакально-суїцидальний психоз, викликаний його ганебною поразкою на парламентських виборах, чим не на жарт спантеличує своїх рідних і близьких. Єдиною радістю і можливістю помозолити на прощання очі, стало рішення, яке на жилах протяг Литвин. Це - продовження парламентської сесії до кінця квітня. Литвин сподівається, що протягом місяця зможе вклинитися в процес створення Кабміну нового зразка, і навіть одержати міністерське крісло. Якщо ж ні, то спроба самогубства зможе повторитися... Ми вкрай стурбовані станом душевного здоров'я спікера ВР і сподіваємося, що цього разу Володимир Михайлович не промахнеться. http://bratstvo.info/bratstvo-text-982.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слушай ты,Харя М,напиши свои координаты,чтоб передать тебе 10% доли Ивана Ризака хотябы через суд,чтобы в следующий раз ,сопливое создание,когда что-то в голову взбредет не садился за компьютер,а взял "утку" и спустил все туда.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хоча бачите,що робиться в Киівміськрадполовина хоче переобрати Черновецького ,який вважають перемігз доволі низьким відсотком,а ще і шельмував при підрахунках.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти шо тормоз - 75% виборців Ужгорода за Ратушняка не проголосували.В місті 92 тисячи виборців а проголосувало 22 - потрібен другий тур....?