ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Побиття свого однолітка підлітки ...знімали на відео!

    28 апреля 2024 воскресенье
    31 переглядів

    ...Усе почалося з того, що 15-річний учень ЗОШ № 1 обласного центру Закарпаття м.Ужгород разом із чотирма друзями (серед них двоє дівчат) відпочивали у неділю в скверику біля обласної філармонії. Поки остаточно не відомо, чим компанія не сподобалася групі з 12 чоловік (серед них учень його ж школи, а також учні ЗОШ №№ 2, 20, ПТУ-20), які також тут тусувалися. Та за певний час уже на березі річки почалася бійка, у центрі якої опинився школяр. Як інформує співробітниця прес-служби Ужгородського МВ УМВС Людмила Талабішка, за попередньою версією, хлопця били троє. За нього намагався заступитися його друг, однак, діставши стусана, захищати більше не наважився. Та найжорстокіше те, що хтось із «дванадцятки» фіксував весь процес побиття на мобільний телефон. Опісля готове «кіно», списане на диск, вилучать як речовий доказ.

    Жертві нападу вдалося вирватися, і хлопець кинувся... у річку. Однак, дійшовши до половини, повернувся. Після цього його ніхто вже не чіпав.

    Мама потерпілого вважає, що конфлікт виник на етнічному грунті. Про це вона сказала слідчим. У міліції цю версію не відкидають, але й не підтверджують. Тепер хлопчик із закритою черепно-мозковою травмою перебуває в міській дитячій лікарні. За фактом порушено кримінальну справу за ст. 296 ч. 2 (хуліганство), що передбачає обмеження волі на термін до п’яти років, або позбавлення волі на чотири роки, повідомляє "Мукачево.net".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору