ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головою Закарпатської обласної ради обрано "нашоукраїнця" Михайла Кічковського

    19 мая 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Кілька хвилин тому в Ужгороді перша сесія новообраної Закарпатської обласної ради обрала нового голову. Ним став Михайло Кічковський, обраний до облради за списком "Нашої України". За нього проголосувало 68 із 88 депутатів облради, які беруть участь в роботі 1-ї сесії облради. Всього ж депутатський корпус складається із 90 депутатів.Окрім того, із джерела, близького до обласної "Нашої України", "UA-Reporter.com" стало відомо про створення в обласній раді коаліції демократичних кіл та підписання меморандуму про взаємодію між «Регионы»,частиною БЮТ, "Нашою Україною" та СПУ.



    Михайло Михайлович Кічковський народився 15 квітня 1947 року в селі Верхній Студений Міжгірського району Закарпатської області. Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті ім. Франка за спеціальністю „журналістика”. Працював у редакціях кількох міжгірських газет, редактором виноградівської районної газети „Прапор Комунізму”, керівником прес-центру – головним спеціалістом обласної Ради народних депутатів, головним юристконсульт Чопської митниці Державного митного комітету України. До обрання працював старшим інспектором, радником голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Загальний стаж державної служби – понад 20 років.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щиро вітаю свого літературного одностудійця , колегу з обранням на посаду голови Закарпатської обради. Щиро сподіваюся, що юні літератори матимуть змогу розкривати свої таланти, якщо їх буде підтримувати керівник області і творчий наставник. Добра і щастя успіхів на керівній стезі.