ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Міжнародний фестиваль "Рекітське сузір’я" збирає обдарованих дітей

    26 апреля 2024 пятница
    44 переглядів

    7-9 липня у селі Рекіти Міжгірського району Закарпаття на Коваликовому полі в урочищі Тисовець проходитиме значуща подія - ІІІ Міжнародний фестиваль юних поетів та прозаїків, майстрів пензля і художнього фото "РЕКІТСЬКЕ СУЗІР'Я".

    Герб Малої академії літератури і журналістики.
    Герб Малої академії літератури і журналістики.

    На літературно-мистецьке, дитяче дійство збереться чимало учасників та гостей з України, далекого та близького зарубіжжя, повідоми "UA-Reporter.com" керівник дитячої творчої організації "Мала академія літератури і журналістики", письменник, заслужений журналіст України, почесний житель села Рекіти Василь Тарчинець. Два дні з фестивальної сцени будуть лунати пісні, найкращі юні літератори читатимуть свою поезію та прозові твори, представляли свої малюнки і фото, а вимогливе і авторитетне журі на чолі з відомим сучасним письменником Андрієм Дурундою оцінюватиме їх творчість.

    У цьому затишному місці, великій і розкішній галявині, на межі трьох областей - Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської, гості мальовничої Верховини відчують теплоту сердець гостинних горян, жителів підполонинського села Рекіти, яке за оцінкою багатьох відомих літераторів стало поетичним і є колискою юних творчих обдарувань.

    Три дні у Карпатах принесуть учасникам та гостям чимало цікавих несподіванок, приємних вражень від знайомств з новими друзями, почутих легенд та виступів професійних співаків, танцюристів, музикантів, митців гумору, самодіяльних учнівських художніх колективів, сільського, дитячого, лялькового театру.
    Калина Августина Волошина зростає на польській землі...
    Закарпатська Мала академія літератури і журналістики не забуває про А.Волошина та В.Чорновола
    Закарпатська Мала Академія літератури й журналістики звернулася по допомогу до уряду

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору