ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З 1 червня тарифи на залізничні квитки і телефонний зв’язок поки що не зміняться

    27 апреля 2024 суббота
    30 переглядів

    З завтрашнього дня в Україні мали підвищитися тарифи на залізничні квитки й електроенергію, однак обидва підвищення поки відкладені.Так, за словами одного з членів НКРС, з 1 червня прийняті комісією тарифи не зможуть бути введені в дію, тому що Мін’юст надіслав НКРС лист, у якому повідомив, що прийняв рішення продовжити розгляд документу, передають "Українські новини".

    У випадку підписання рішення НКРС у зазначений термін, тарифи зможуть бути введені в дію відповідно до закону не раніше 16 червня.

    Як повідомлялося раніше, на початку травня НКРС затвердила зниження з 1 червня тарифів на міжнародний зв’язок на 20-70%, на міжміський - на 15% і підвищення абонплаты за телефон - на 30-35%.

    Відповідно до рішення, з 1 листопаду плата за користування телефоном для міських жителів підвищується ще на 15% до 11,42-25,62 гривні на місяць.

    Водночас, Міністерство транспорту і зв’язку подало на реєстрацію в Міністерство юстиції наказ про підвищення внутрішньодержавних залізничних тарифів на пасажирські перевезення.

    У випадку його реєстрації, відповідно до діючого законодавства, він набере чинності лише через 10 днів із дня його реєстрації, тобто не раніше 10 червня. Тим часом, підвищення вартості залізничних квитків на 50% мало відбутися 1 червня 2006 року.

    Надалі тарифи планується підвищувати тричі на 10%: з 1 січня, 1 квітня і 1 липня 2007 року.
    З 1 червня в Україні підвищаться тарифи на міський телефонний зв’язок
    Василь Гладких: З 1 квітня вартість залізничних квитків зросте на 34 відсотки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору