ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті відкрилось представництво Українського національного комітету Міжнародної торгової палати

    22 мая 2024 среда
    40 переглядів

    У п’ятницю, 21 липня, в Ужгороді відкрилося Закарпатське регіональне представництво Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (УНК МТП). Це — світова організація бізнесу, українське відгалуження якої своїм основним завданням бачить поширення на території нашої країни правил, норм, стандартів та етики ведення сучасного міжнародного бізнесу, забезпечення надійного захисту вітчизняних виробників на зовнішніх ринках. Для цього, за словами першого віце-президента, УНК МТП Володимира Михайлова, український комітет має своїх офіційних уповноважених представників у Міжнародному суді в Брюсселі та міжнародному арбітражному суді при Міжнародній торговій палаті у Парижі.

    На Закарпаття, каже київський гість, його організація прийшла всерйоз і надовго, бо розглядає наш край як свого роду коридор до євросоюзівських структур. Використовуючи свої важелі впливу, УНК МТП готова посприяти модернізації нашої митної інфраструктури, відновленню пільгових преференцій, які були скасовані торік після закриття СЕЗ.

    Цими та іншими нашими проблемами УНК надалі займатиметься безпосередньо або через свого місцевого представника — керівника Закарпатського регіонального представництва. Ним став Андрій Когутич.



    Віталій Зборівський.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору