ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

УНІВЕРСАЛ національної єдності підписано

    07 мая 2024 вторник
    24 переглядів

    У Києві відбулася офіційна церемонія підписання Універсалу національної єдності. У церемонії підписання взяли участь Президент України Віктор Ющенко, спікер Верховної Ради України Олександр Мороз, прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, а також лідери парламентських фракцій.

    Від фракції СПУ Універсал підписав Василь Цушко.

    Від «Нашої України» - Роман Безсмертний.

    Від Партії регіонів – Віктор Янукович.

    Раніше повідомлялося, що на засіданні були присутні лідер БЮТ Юлія Тимошенко, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, представник "Нашої України" Юрій Єхануров, лідер фракції соціалістів Василь Цушко, лідер українських комуністів Петро Симоненко.

    Нагадаємо, що Меморандум про створення коаліції в новому форматі підписали лідери парламентських фракцій Партії регіонів і ”Нашої України”. Про це повідомив сьогодні журналістам заступник голови фракції ”Наша Україна” Роман Зварич.

    Як повідомляє прес-служба “Нашої України”, за його словами, ”незабаром до цього меморандуму приєднаються лідери інших фракцій”.

    Зварич також повідомив, що це буде ”коаліція національної єдності”, в основі діяльності якої основні положення Універсалу національної єдності.

    Депутат повідомив, що в тексті Універсалу ”зняті всі гострі кути, які були в проекті документа, узгоджені питання щодо унітарності, землі, статусу державної української мови і пункт щодо вступу в НАТО”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору