ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді ліквідовано ще один підпільний алкоцех

    17 июня 2024 понедельник
    54 переглядів

    До Ужгородського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у м.Ужгород надійшла письмова заява від мешканця Перечина про те, що в житловому будинку № 5 по вул. Андезитовий тупик в Ужгороді “розливаються” алкогольні напої і добровільно видав податківцям фальсифіковані горілчані вироби, які він придбав за вказаною адресою.

    Згідно з рішенням Ужгородського міськрайонного суду було проведено примусовий огляд приватного будинку. Як з’ясувалося, виготовляла алкогольну продукцію, змішуючи спирт з водою, Нанка П., мешканка обласного центру, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Закарпатській області.

    Податківці знайшли в її будинку та вилучили прозору рідину з характерним запахом спирту в пластиковій посуді; вже наповнені питвом Нанки П. скляні пляшки різної ємності, підготовлену тару, “обладнання” для організації “виробничого процесу”.

    Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

    До речі, протягом 2006 року до кримінальної відповідальності в Закарпатті притягнуто 10 чоловік, які незаконно займалися виготовленням алкогольних напоїв, не тільки наносячи збитки державі, але загрожуючи здоров’ю людей.
    Мешканка Ужгорода тримала підпільний горілчаний цех
    В Ужгороді труяться фальсифікованим алкоголем
    Закарпаття: Фальсифікаторів — до суду!
    Закарпаття: Підпільна гуральня виноградівця на лаву підсудних завела...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору