ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці гинуть через недбалість місцевого керівництва?

    05 мая 2024 воскресенье
    33 переглядів

    Принаймні такі висновки можна зробити з огляду на статистику утоплень закарпатців за останні кілька років. Так, за офіційними підрахунками, смертність через утеплення серед різних нещасних випадків знаходяться на третьому місці після самогубств й ДТП. Загалом за останні 5 років через утеплення загинуло 555 осіб - це кожний десятий із загальної кількості загиблих внаслідок різних нещасних випадків.

    Надзвичайно насторожує той факт, що найбільша кількість закарпатців втопилися у водоймах міської місцевості: тут загиблих було в середньому на 20 осіб більше практично в усі роки. Найбільша кількість утоплених у міських поселеннях зафіксована у минулому році в Ужгороді, Мукачеві та Рахові.

    Можливо, органам місцевого самоврядування варто б звернути увагу на цей факт і серйозно зайнятися організацією пляжів та безпеки на водоймах?

    І ще кілька таких фактів: серед утоплених переважають чоловіки, 48,6% - віком від 25 до 45 років; найбільша кількість загибелі у водоймах припадає на літні місяці; близько 80% населення гине в річках та озерах, проте трапляються випадки смерті у ванні житлового будинку, колодязях, придорожніх каналах, водостічних ямах, потічках тощо.

    Травматизм на воді займає перше місце серед усіх нещасних випадків із смертельним наслідком у дитячому віці. У загальній кількості загиблих за п'ять років та шість місяців поточного року 85 (кожний сьомий) - були діти віком до 15 років.

    Віталій Геча, головний вкономіст-спеціаліст відділу статистики населення управління

    статистики в Закарпатській області.
    Чотирирічна дівчинка із закарпатського Виноградова втопилася у каналізації...
    Закарпаття: У Хустському районі втопилися батько з сином
    У ставку на Закарпатті втопилася 13-річна дівчина
    2-річна закарпатка втопилася у ...відрі з водою!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору