ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

3200 мисливців Закарпаття вийшли на полювання!

    05 мая 2024 воскресенье
    54 переглядів

    На Закарпатті відкрився мисливський сезон, що триває з 12 до 20 серпня. У цей час у гірському краї дозволено полювати на качку, лисицю, голубів...

    В.о. голови облорганізації Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР) Олександр Вайс стверджує, що голови районних організацій товариства мають списки з забороненими для полювання тваринами, і з ними ознайомлений кожен мисливець, повідомляє "ЗІК". Здебільшого йдеться про види, занесені до Червоної книги. Їх у Закарпатті налічується 64.

    За словами Олександра Вайса, мисливці повинні мати державне посвідчення, квиток (УТМР) картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання. Її треба кожен рік поновлювати. Вартість картки – 11,70 грн з держмитом.

    У Закарпатті товариство налічує 3200 мисливців та приблизно 1500 рибалок.
    Закарпатці! Готуйте рушниці!
    Мукачево: Окрасою X-ї регіональної виставки мисливських собак стали російські гончі

    Двоє мешканців Закарпаття ледь не перестріляли один одного!
    На Закарпатті лисиця покусала двох людей!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    лучше чем у Юли в масштабах страны." От негідник! Я звісно рату незахищаю, але я впевнений, що в центрі міста стхійному ринку нічого робити, а особливо, якщо воно збиткове для сісцевого бюджету. Якщо власникам ринку неподобається втручання в діяльність підприємства так зверніться в суд. Я думаю в рати були достатні причини розігнати ринок. А що стосується Юлі так її начало в маштабах країни показали результати виборів, де вона неоперувала ні російською мовою ні брехнею про НАТО. Але що тобі відомо, коли я читаючи твоє повідомлення більш як впевнений, що ти незнаєш, що таке патріотизм і збереження етнічної самоідентифікації!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніяк по іншому неможу назвати мисливців як ВБИВЦЯМИ!!! Задля власної втіхи застрельте краще себе, тваринам легше буде!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    открылась охота на коммунальные предпрмятия. главный егерь - Ратушняк! Сначала запрещает КП"Рынок 1" заниматься своей прямой деятельностью взиманием рыночного сбора. Налицо должостное преступление - вмешательство власти в работу коммерческого предприятия, а прокуратура как те три обезьяны:"ничего не вижу, не слышу и не говорю". Следующий перл нашего венценосного мэра - это расформирование КП"Коммунтранс". Вот так волевым решением подменяется работа депутатов. Это опять незаконно, но огромная территория манит своей нетронутостью! К тому же работники забастовали - без зарплаты 3-й месяц много не наработаешь! На заправку автомобилей для выезда на линию за мусором деньги привозили наличкой господа Адамовский и Химинец, в бюджете денег на эти цели нет!!! А если вдруг сверят показания спидометров и наличие официального топлива? Опять криминал налицо. Да отличное начало у мэра, лучше чем у Юли в масштабах страны. Теперь отчетливо видно, что критиковать значительно проще, чем реально работать, да и на дворе уже не 1996 год!