ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Позачергова сесія Ужгородської міської ради вирішує, чи будуть городяни з теплом узимку

    15 июня 2024 суббота
    45 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття проходить позачергова сесія Ужгородської міської ради, скликана у зв’язку з критичною, за визначенням теплопостачальників, ситуацією зі стану підготовки міста до опалювального сезону. Раніше КП «Ужгородтеплокомуненерго» звернулося до мерії з проханням виділити майже 3 млн грн, щоб почати підготовку об’єктів до роботи у зимовий період.

    КП «Ужгородтеплокомуненерго» звернулось з відкритим листом до міського голови Сергія Ратушняка з проханням про допомогу через можливий зрив опалювального сезону в Ужгороді. Борги підприємства енергопостачальникам перевищує 55 млн грн. З них за газ КП завинило близько 30 млн грн. Це, враховуючи невиплати попередніх років. Цього року «Ужгородтеплокомуненерго» заборгувало газовикам 1,7 млн грн. З травня місяця всі 39 котелень КП відімкнено від електроенергії і газопостачання.

    ***

    До речі, нова ужгородська влада на чолі із мером-бізнесменом Сергієм Ратушняком планує підвищити тарифи на теплопостачання в місті у 2,3 раза! Таким чином, за 1 кв м опалювальної площі населенню "пропонується" платити 5,05 грн, за 1 кубометр гарячої води – 10,01 грн, а у випадку відсутності лічильника – 33,43 грн на особу. Мовляв, таке підвищення необхідне для збалансування реальної різниці в цінах, адже «теперішні тарифи нижчі навіть від самоокупних», інформує "ЗІК".
    Депутат-соціаліст Юрій Фогел відстоюватиме право ужгородців на тепло в своїх домівках!
    Усі міські котельні Ужгорода відключені від газу та електрики!
    Юрій Фогел: У нинішньої міської влади м.Ужгород на чолі з мером Ратушняком повністю відсутня цілісна концепція розвитку міського комунального господарства
    Тепловики м.Ужгород попередили про можливий зрив опалювального сезону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анекдот 1.

    Городские власти решили отчитаться перед журналистами о проведенном сегодня внеочередном заседании по поводу отопления. От местных властей на пресс конференции выступил заместитель мэра Владимир Бобков. После нудного отчета он обратился в зал:
    - Вопросы будут?
    - Да,- встала женщина в старомодной прическе и одежде. Бобков оценил ее сверху вниз, она явно не вызвала у него интереса:
    - Давайте что там у Вас. Не задерживайте, работы много,- он повелительно распорядился.
    - Господин Бобков, когда мэр Ратушняк занимается мастурбацией? - с серьезным лицом спросила женщина.
    - Ха, что за вопрос? Откуда мне знать? - выдохнул Бобков.
    _ Ну, вы же сами сказали, что являетесь правой рукой мэра Ратушняка.
    (12 Сентября, 2006. Авторские права Maria Nagy).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Місто забруднено, дороги розбиті, по вул.Гагаріна неможливо проїхати. А мер хотів перенести памятник Шевченка, а на його місці на пл.Народній збудувати банк. Депутати виявились більш розумними.