ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві припинена діяльність "конвертаційного" підприємця

    28 апреля 2024 воскресенье
    44 переглядів

    Протягом 2003-2005 років приватний підприємець із закарпатськогог м.Мукачево Володимир М. торгував у Закарпатській області лісоматеріалами. Реалізуючи їх, він виписував документи, скріплював печаткою та особистим підписом, при цьому не маючи відповідного підтвердження про походження матеріалів. До того ж податкову звітність до Мукачівської ОДПІ підприємець деякий час подавав як “нульову”, а потім взагалі перестав це робити.

    Однак кошти від продажу лісоматеріалів справно надходили на його розрахункові рахунки, які були відкриті у філіях банків. Згодом вони конвертувалися в готівку, за винятком певного відсотка, які використовувалися як винагорода за послуги.. Конвертовані готівкові кошти використовувались для подальшого придбання товарно-матеріальних цінностей без належного документального оформлення.

    Таким чином підприємець встиг конвертувати кошти на загальну суму 338,8 тисячі гривень. Тепер сумнівними операціями підприємця займається податкова міліція, повідомляє сайт ДПА в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору