ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Чопі ліквідовано витік пропан-бутанової фракції з залізничної цистерни

    29 мая 2024 среда
    24 переглядів

    У закарпатському Чопі завершено роботи щодо ліквідації витоку пропан-бутанової фракції з цистерни, який було виявлено на залізничній станції.Як стало відомо, аварія сталася через неповне закриття вентиля земного рівня, в результаті чого спостерігався витік газу через верхній заливний люк з цистерни.Вантаж ємністю 74,7 кубометрів та вагою більше тридцяти чотирьох тонн прямував із станції Кургала Південно-Уральської залізної дороги (Росія) до стації Черна-над-Тисою Братіслава Словацької Республіки.

    Наразі цистерна відтранспортована на запасну тупикову колію біля вагонного депо станції Чоп, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    Загрози життю та здоров’ю для людей немає.

    Пропан-бутанова фракція – це безкольоровий газ, важчий за повітря, який не розчиняється у воді. Транспортується у скрапленому або стисненому стані. При виході в атмосферу перетворюється в газ, який скупчується на низьких ділянках поверхні, підвалах та тунелях. Вважається малонебезпечною рідиною.

    У великих концентраціях викликає кисневий голод. В приміщеннях у людей викликає головокружіння, збудження, сонливість, слабкість, головну біль, почервоніння і сверблячку шкіри, сльозотечу і різь в очах. Зіткнення з рідиною призводить до обмороження.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору