ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві засуджено громадянина Анголи, який у червні ц.р. намагався переправити через Чоп чотирьох "туристок"-домініканок

    01 июня 2024 суббота
    49 переглядів

    Голосіївський районний суд Києва визнав громадянина Анголи Педро К. винним у "незаконному переправленні осіб через державний кордон України" і "підробленні документів, печаток, штампів та бланків" та позбавив волі строком на три роки, повідомляє столичний прес-центр управління Служби безпеки України.

    43-річний африканець, який мешкав в Україні за документами біженця, намагався незаконно переправити до Італії чотирьох громадянок Домініканської Республіки. Спочатку за дві тисячі доларів Педро К. організував проживання нелегалів у орендованій квартирі в Кіровограді.

    Потім протягом кількох місяців за допомогою спільників за кордоном анголець забезпечив їх фальшивими іноземними паспортами Іспанії з підробленими українськими візами.

    З такими липовими документами "туристок" затримали в Борисполі та прикордонному закарпатському місті Чоп (червень ц.р.) при спробі перетнути державний кордон.
    У Чопі зняли з поїзда двох домініканок із паспортами громадянок ...Іспанії!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору