ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міністра Станіслава Ніколаєнка турбують принципи формування кадрового складу освітніх закладів і установ Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    33 переглядів

    Міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко надіслав листа до голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олега Гаваші щодо формування кадрового складу органів управління освітою та навчальних закладів області.

    У листі міністр інформує голову облдержадміністрації про те, що за зверненнями громадян Закарпаття в листопаді було вивчено роботу органів управління освітою в області. В ході перевірки “відзначено чисельні, не завжди виправдані кадрові зміни, які відбувалися в останні роки серед керівного складу освітян.

    Так, за два роки з різних причин змінилося 10 із 18 начальників управлінь освіти міських рад та райдержадміністрацій області, а в Мукачівському управлінні освіти за вісім років змінилося вісім начальників”, - зазначає міністр освіти і науки.

    Водночас “нові керівники призначаються не з кадрового резерву, тому більшість з них мають недостатній досвід та рівень управлінської діяльності. Це призводить до порушення стабільності в педколективах”, - йдеться в листі.

    Станіслав Ніколаєнко звертається до голови облдержадміністрації Закарпаття з проханням “взяти під особистий контроль питання формування кадрового складу органів управління освітою, навчальних закладів області та вжити невідкладних заходів щодо створення умов для розвитку освітянської галузі в регіоні”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору