ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні теплопостачальним підприємствам обласного центру Закарпаття м.Ужгород почали відключати газ

    15 июня 2024 суббота
    60 переглядів

    Сьогодні, 7 грудня, на Закарпатті двом теплопостачальним компаніям Ужгорода «Ужтепло» та «Енергетичні системи м.Ужгород» почали відключати газ через борги.

    За словами начальника управління житлово-комунального господарства Закарпатської ОДА Михайла Пригари, щойно відбулося засідання обласної комісії з техногенної безпеки. Її члени перед керівництвом міста поставили жорсткі вимоги терміново вирішити цю проблему. Також прийняте звернення до газопостачальників з проханням не відключати котельні, що обігрівають садки, школи, лікарні та інші бюджетні установи.

    Михайло Пригара також зазначив, що наразі керівництво міста на чолі з мером Сергієм Ратушняком перебуває у Києві задля вирішення цього питання. Він повідомив, що згідно з документами, близько 1 млн грн місто потребує для компенсації субсидій.

    Як повідомив прес-секретар Ужгородської міськради Олег Подебрій, борг населення за послуги теплопостачання становить 2,6 млн грн, водночас бюджетні організації міста боргів не мають.

    Раніше ДК «Газ України» інформувала про намір припинити постачання газу, якщо до 1 грудня теплопостачальні компанії Ужгорода не розрахуються за поточні борги, повідомляє "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на "ЗІК".
    Мешканці Ужгорода можуть залишитися без тепла: ВАТ "Закарпатгаз" вирішив відключати міські котельні
    Ужгород: Обласному центру Закарпаття можуть ВІДКЛЮЧИТИ ГАЗ — через недолугість міської влади на чолі з мером Ратушняком!
    Влада кинула ужгородців на вимерзання!
    Ужгородська влада: геноцид на місцевому рівні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все то так..але чого на цю годину ГАЗОВЕ господарство що на вул.Погорєлова взяте ОМОНОМ.. кажуть люди, що маски-шоу почалось.. :-))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Заблокувати газопостачаня на Захід до Словакіі!!! Хай мерзне ай Захід!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгородці и подкарпатці боли бo платоспроможними кібo азіати в Києві неграбали, ак колись козаки-збойники. Читайте: ТОЛЬКО ЗА ТРАНЗИТ НЕФТИ И ГАЗА ЗАКАРПАТЬЕ ЕЖЕГОДНО ПОЛУЧАЛО БЫ БОЛЕЕ $200 МЛН!!! Интересная арифметика! Оказывается, территория проживания русинов на юг от Карпат, согласно терминологии Сен-Жерменского соглашения, то есть нынешнее Закарпатье, только за транзит газа по своей территории должно бы получать при нынешних тарифах $150 млн. За транзит нефти по той же территории при нынешних тарифах – более $ 50 млн. ИТОГО: $200 млн. в год! И кто после этого будет говорить, что Закарпатье – дотационный регион!? Читайте далше: Де суть гроші за РЛС у закарпатському Мукачеві? Росія платитиме в 1,5 раза більше!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "КУК" 07.12.06 (20:57), для чого малюватись під чужими ніками.. взагалі вже совість втратив.. хоча нічого дивного в цьому немає..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пригара!!Чого брехати Ратушняк на з"зді партіі народноі з блоку Литвина.Може отримає посаду заступника партіі.Чому Балога може ,а він ні.