ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Убивці сім’ї підприємців Я. стануть відомі ще до Різдва?

    26 апреля 2024 пятница
    22 переглядів

    "Ми сподіваємося на міліцейський фарт, ми вже близько і я думаю, що якщо все складеться добре, то до Різдва ми скажемо вам, хто так по-варварськи вчинив із сім’єю підприємців Я."», – заявив під час прес-конференції начальник Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області Василь Понзель, коментуючи, як просувається слідство щодо резонансного розстрілу подружжя бізнесменів.Наразі слідство проводить прокуратура. Ця справа перебуває на контролі у міністра внутрішніх справ, начальника УМВС в Закарпатській області Юрія Рахівського.

    «Робоча версія, – за словами Василя Понзеля, – розбійний напад з метою заволодіння коштами. Мотивацію будемо знати, коли розставимо всі крапки над «і». Ми не знаємо, чи зникли гроші чи не зникли. Дитина, котра, на щастя, залишилася живою, не знає, скільки було грошей. Можливо, це був синтез: одні замовили або спонукали до вчинення злочину, а виконавці пішли робити розбій з тим, щоб і конкуренції позбулись і попутно ще забрати гроші. Проте версії всі ще у стадії відпрацювання, аналізу. Кров з носа, але ми зобов’язані цей злочин розкрити», – зазначив він.

    На Закарпатті серед нерозкритих резонансних убивств – розстріл 1 вересня 2001 року сім’ї Садварі, вбивство ужгородської аптекарки Еріки Січ. Начальник Ужгородської міліції зазначив, що особу вбивці фармацевта вже встановлено і з часом його затримають. За даними правоохоронців, зловмисник перебуває у сусідній державі, повідомляє "Закарпаття online" з посиланням на "ЗІК".



    ДОВІДКА



    30 жовтня близько 19.30 на подвір’ї власного будинку сім’ї ужгородських підприємців було скоєно розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї. Чоловіка та його дружину застрелили.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору