ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На автовокзали м.Ужгород не пускають маршрутки!

    01 мая 2024 среда
    18 переглядів

    Багатьох пасажирів неабияк подивував факт, що маршрутки "Ужгород-Мукачево" та "Ужгород-Чоп" останнім часом стоять не на платформах міських автовокзалів, а за їх межами. Виявляється, причиною цього став конфлікт між перевізниками та ВАТ "Закарпатавтотранс". Як розповів один з підприємців, вокзали вимагають від маршрутників збільшити збір коштів від продажу квитків на користь автостанцій з 10 до 15%. До того ж підприємців не задоволь-

    няє обставина, що квитки на маршрутки продаватимуться не у водіїв, як це було дотепер, а через каси автовокзалу.

    Голова правління ВАТ "Закарпатавтотранс" Міклош КОССЕЙ каже, що про нові умови роботи підприємці були попереджені ще у жовтні. Всі перевізники, окрім згаданих вище маршрутів, вже давно реалізовують квитки через каси.

    За словами М.Коссея, досі перевізники двох маршрутів платили автостанціям 4,5 грн. за відправлення з платформи одного автобуса, сьогодні ж їм пропонується платити

    2,5 грн. і 10 % від ціни квитка.

    Як розповів голова обкому профспілки працівників автотранспорту шляхового господарства Олександр ВОРОНІЙ, конфліктом вже займається профільний відділ Закарпатської ОДА — саме він має дійти остаточного висновку щодо цін на квитки і порядок їх реалізації пасажирам.

    Справа вирішується ще й у суді, що трива'є за позовом декількох підприємців до ВАТ "Закарпатавтотранс". У підсумку, як завжди, страждають пасажири, повідомляє "Закарпаття online" з посиланням на газету "Фест".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору