ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Казначейство припинило фінансування Баранинської сільської ради, екс-голову якої — корчмаря Павла Чучку — місцеві депутати змушують покинути владне крісло

    02 мая 2024 четверг
    56 переглядів

    Сьогодні стало відомо, що Ужгородське районне казначейство з січня 2007 року повністю припинило фінансування Баранинської сільської ради.

    Голова районного казначейства В.Кісюк відмовляється називати офіційні причини таких дій, посилаючись на "вказівки зверху". Тому працівники Баранинського дитсадочка та сільради вже більше місяця не отримують свої зароблені гроші, й без того мізерні.

    Нагадаємо, що 25 січня ц.р на 2-й сесії Баранинської сільської ради дві третини місцевого депутатського корпусу — 14-ть із 21-го народного обранця — висловили недовіру сільському голові Павлу Чучці (який є власником відомої не тільки на Закарпаття корчми "Деца у нотаря") та позбавили його цих повноважень.



    ***



    Павло Чучка відомий тим, що вже більше року конфліктує з місцевим осередком Партієї Регіонів. Це протистояння розпочалося відразу ж після обрання Павла Чучки головою Баранинців, більшість депутатів сільської ради якої складають представники ПРУ та тих, хто до них приєднався.

    Як результат: Павло Павлович фактично не звертав уваги на опозиційну до нього більшість, сам сформував виконком, призначив в.о. секретаря сільради й став видавати рішення. Більшість, своєю чергою, у такий же відвертий спосіб ігнорувала Чучку - депутати не з'являлися на сесії, заявляли про незаконність рішень голови тощо.



    Павло ТКАЧУК, колишній голова Баранинської сільради: «Павло Чучка з першого ж дня перебування на посаді порушував Закон про місцеве самоврядування, призначивши своїм розпорядженням виконком, а згодом видав із цим виконкомом 142 рішення, які апріорі є незаконними, оскільки формування виконкому є винятковою компетенцією ради. І таких порушень законодавства головою можна назвати безліч: це і фальсифікація рішень у бюджетній сфері, самовільне ухвалення змін до бюджету 2006 року, що є знов-таки прерогативою сільської ради, виплата заробітної платні незаконно призначеному в.о. секретаря сільради тощо. Недарма ж прокуратура порушила кримінальну справу проти посадовців Баранинської сільради за статтями службової підробки й порушення закону про місцеве самоврядування».



    Апогей конфлікту припав на вже згадуване 25 січня, коли депутатська більшість зібралася на засідання, оголосила Павлові Чучці недовіру, обрала нового секретаря сільради й доручила йому виконувати обов'язки сільського голови.



    За матеріалами інтернет-сайтів "Zakarpattya.net.ua", "Мукачево.net", "Ужгород.net.ua".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Корчмар-блудослов! Шо додати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чом гівно? Аргументуйте панове свої вислови. Я знаю Чучку пару років і не сказав бим, що то підлий чоловік. Наведіть аргументи. А не будьте голослівними.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тепер уже став бютівцем. Буде кричати про політичні репресії

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та гнати його треба... "Перевертень" :))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРУ пре... Най збирауть манатки і у Донбас, запроданці срррані

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    pfr
    Судячи по тому що не фінансує бюджет Чукчу манатки треба збирати у Лемберг нашій україні і бюту. і чим швидше вони це зроблять тим цей процес для них буде безболісніший...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Айбо тот Чучка правив Баранинцями май ліпше, аж то робили до нього. То якоє значеніє має, ко вун -- корчмарь, чи сатирик, чи бирув...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дiйсно! Чому гiвно? Аргументуйте! Чий запах? БЮТ чи НУ? Покладить аргумент на стiл!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ленін казав, що й кухарки можуть правити країною, то чого всі дивуються, що корчмарь править Баранинцями? Народ, видно, заслужив такого вождя, раз його обрав

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бодай бо в других селах Закарпаття малы б таких чесных, образованных и способных як Чучка. Бандюки и iх культура йе нормов на Украйинi и Украйинськоi держави. Не чудо, што тулько iх кричить на Чучку. Ясно, Чучка iнтерферуйе бандюкам шафарити при границях ЕУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Турма плаче по Блудослову, який вважає себе крутішим за Кучму. Це треба бути таким тупоголовим, щоб попідписувати більше 140 незаконних розпоряджень, а ще розтринькати гроші сільради!!! Читай Павле кримінальний кодекс! По можливості за межами України. Часу у тебе обмаль.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шановні я би на вашому місті перестав лити один на одного болото. коли критикуєте то робіть то в очі я якщо пишите то напишіть своє правдиве імя, бо коли кажете правду то неє чого боятися. запамятайте же каждий буде відповідати за свої слова якщо не перед народом то обовязково перед Богом, тому будь ласка подавайте докази на те що ви говорите. А на рахунок фінансування Баранинської сільради треба покопати мало глибше чом то ся стало шо її не хочуть фінансувати. Не того шо головою є Чучка, не тому шо він є в БЮТі а тому шо небув затверджений бюджет на наступний рік. Ви там написали що 25 січня ц.р на 2-й сесії Баранинської сільської ради дві третини місцевого депутатського корпусу — 14-ть із 21-го народного обранця — висловили недовіру сільському голові Павлу Чучці (який є власником відомої не тільки на Закарпаття корчми "Деца у нотаря") та позбавили його цих повноважень. То і дурному ясно шо Регіони не будуть підтримувати БЮТ(між іншим чи запиталися ті "добросовісні" депутати людей кому вони висловлюють свою недовіру голові чи можливо їм самим), а чого ви ненаписали шо яка є причина неприйняття бюджету? Чого селищні депутати від Регіонів не хотіли сідати за стіл і складати бюджет і кожного разу коли мало бути якесь засідання то вони як завжди не приходили і тим самим зривали його? Чому ви не хочите писати правди а лиєте болото в якоє коли прийде час самі впадите. Некопай яму другому бо сам до неї впадеш. А відносно виразу "блудислов" то воно скоріше би підходило вам бо ви самі говорите буди а він є нормальний сатирик і до того дуже добрий. тому подумайте добре перед тим коли щось хочете писати бо як я вже казав за свої слова каждий буде відповідати перед Богом а Його вже не мож буде підкупити як то робиться в суді. Ще я би сказав що нехай Павло Ткачук помовчить і подивиться трохи до минулого що він зробив доброго для Баранинської сільради!!!