ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вища рада юстиції звільнила суддю, який заборонив Морозу підписувати Закон про Кабмін

    18 мая 2024 суббота
    42 переглядів

    Вища рада юстиції звільнила з посади суддю Мукачівського районного суду Володимира Монича, який заборонив голові Верховної Ради Олександрові Морозу підписувати до оприлюднення закон про Кабінет міністрів. Офіційна причина звільнення – несумісна професійна поведінка.Раніше, 22 січня, суддя Мукачівського міськрайонного суду, розглянувши матеріали позовної заяви депутата-«нашоукраїнця» Ігоря Кріля, виніс ухвалу про заборону на здійснення будь-яких дій із законом про Кабмін.

    На підставі цього у Секретаріаті Президента заявляли, що спікеру Морозу загрожує кримінальна відповідальність за підписання закону. Попри рішення судді закон про Кабмін минулого тижня був опублікований. Президент Віктор Ющенко оскаржує закон в Конституційному Суді, повідомила "Українська правда" з посиланням на "5 канал".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почему до сих пор не уволен судья Мукачевского горрайсуда Монич В.О. Высший совет юстиции его уволил, потом он сбежал на больничный, потом перевыборы Верховной Рады, а новая Рада о нём , с чьей-то помощью забыла и он тихонько восстановился каким-то районным судом и продолжает работать на должности зам. председателя суда. Возможно ли было такое во времена СССР? Нет конечно. Так это борьба с коррупцией или сама коррупция. Интересно,кто и сколько получил за молчание ягнят в зверинной шкуре?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно зробили, не справа місцевого судді вирішувати загальнодержавні питання. Тільки Конституційний може це вирішити. :))