ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У США померла скандально відома зірка Playboy Анна Ніколь Сміт

    26 апреля 2024 пятница
    18 переглядів

    У Сполучених Штатах померла скандально відома зірка "Плейбоя" (Playboy). Анна Ніколь Сміт була знайдена без свідомості в одному з готелів штату Флорида.Жінку доправили в найближчу лікарню, але врятувати її не вдалося. Причини смерті поки не повідомляються, передає НТВ. Проте лікарі підозрюють, що фотомодель могла померти через передозування наркотиків.

    В той же час адвокат зірки Рональд Рейл заявив просто: "Вона померла". Фанати зірки назвали свою версію смерті знаменитості. За словами прихильників, Анна Ніколь Сміт померла від стресу - останнім часом її переслідували невдачі і трагедії.

    Спочатку актриса втратила сина Деніела. Хлопчик помер 10 вересня минулого року на Багамських островах, куди прилетів, щоб привітати матір з народженням другої дитини - дочки Денні Лінн Хоуп. Потім був позов колишнього коханця Ларрі Беркхеда, який заявив, що маленька Денні Лінн народилася від нього, а не від нинішнього чоловіка зірки - Говарда Штерна. І під кінець - процес, розпочатий проти компанії, продукцію якої Анна рекламувала. Цілком імовірно, що все це викликало стрес і депресію, спроба зняти яку обернулася смертю, повідомляє "РБК-Україна".

    На зорі кар'єри Анну Ніколь Сміт називали новою Мерлін Монро. В середині 90-х вона вийшла заміж за немолодого нафтового магната. Через рік сімейного життя мультимільярдер помер.

    З цієї миті Анна вела безперервні судові тяганини, за якими стежила вся Америка. Модель намагалася відсудити спадок у 60-річного пасинка, проте це не увінчалося успіхом.

    Ніколь Сміт багато знімалася в кіно і брала участь в реаліті-шоу. Зі всіма її проектами критики обійшлися досить жорстоко, зробивши Сміт об'єктом насмішок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я буду скучать!