ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді триває конфлікт щодо ліквідації "Зеленого ринку" в центрі столиці Закарпаття

    03 мая 2024 пятница
    46 переглядів

    В Ужгороді — пік конфлікту навколо базару. Взагалі-то міська влада та підприємці, що працюють на ринку по вулиці Фединця, ведуть суперечку вже більше півроку. Але на останньому засіданні міськради депутатами було ухвалено рішення про ліквідацію базару як такого, що ніби ганьбить обличчя міста (знаходиться він в самому центрі Ужгорода).

    На знак протесту підприємець Олександр СОРОКАЛЄТОВ прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону.
    На знак протесту підприємець Олександр СОРОКАЛЄТОВ прикував себе ланцюгом до торговельного павільйону.

    У відповідь підприємці, а їх згідно з договорами на території ринку на сьогодні працює 260, вказують 5000 зібраних підписів ужгородців за його існування.

    Водночас вони впевнені, що втягнуті у велику грошову аферу, і переконані в своїй правоті, посилаючись також на наявність у них документів на оренду землі до кінця 2007 року.

    19 лютого на базарі заборонили відкривати павільйони, а сьогодні пропонували підприємцям добровільно дати дозвіл на перенесення павільйонів на нове місце, в іншому випадку їх вивезення буде примусовим.

    У відповідь підприємці, як і очікувалось, обіцяють відстоювати свої права до кінця.



    Сергій ГУДАК, Укрінформ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наш рата видимо и эту улицу решил продать, кк он сделал с десятком зеленых зон Ужгорода за последние 8 месяцев. Вместо того чтоб вымыть грязь о чем неоднократно обещал, этот товарищ продал за 800 тис. у.е. землю сзади магазина "Украина", за 500 тис. землю возле "Украины" и 15 га на Физкультурной за 2 млн. О зеленой зоне возле кафе "Сказка" вообще говорить не хочется. Куда смотрит прокуратура и СБУ не понятно. Неужели куплены. что говоить о тарифах которые неадекватно завышены. А рата все бизнес ведет да подминает под себя все структуры города. Отдал в концессию на 30 лет водоканал, создал "Ужтепло" и поставил там своего родственника, в БТИ - тоже родственник, создал частное похоронное бюро, кде его охранник тоже директор. Вот вам и Риоград

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Полностью согласна с предыдущим мнением.Рата компенсирует потерянное.Разве это не понятно?Но сегодня он у власти и кто ему запретит,если это творится во всей стране?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А еще говорят, обмеряли помещения, где распололжена газета "Ужгород". А 22 февраля Рата с десантом "лиц сопровождающих" осматривал помещения Обласного Центра здоров’я на Театральной. Что ж вполне ожидаемое развитие событий... Скоро коммунальной собственности в городе не останется. Рата спешит. И он знает почему это надо делать быстро...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДА, разве рата не прав!ТЫСЯЧА РАЗ ПРАВ!ДАВНО НУЖНО БЫЛО ЗАКРЫТЬ ЭТОТ ГАДЮШНИК!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тьотя Хара,на якого дідька він Його відкрив у 1997 році тоді було дуже вигідно?Для таких,як ти чорнооких він завжди буде правий бо платить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СтапАнус! У 1997 році вся країна була базаром, а теперь цей базар як печерний автавізм на тілі міста. Тому непересмикуй!