ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські соціалісти занепокоєні погіршенням соціального становища жителів обласного центру Закарпаття

    01 мая 2024 среда
    57 переглядів

    Сьогодні в обласному центрі Закарпаття відбулося засідання Ужгородського міського комітету Соціалістичної партії України, на якому головував перший секретар МК Сергій Слободянюк. На засіданні розглянуто ряд питань, пов’язаних із підготовкою проведення чергової конференції Ужгородської міської організації СПУ.

    Як стало відомо "UA-Reporter.com", на міській партійній конференції планується розглянути, зокрема, наступні питання:

    — Про стан роботи і завдання Ужгородської міської організації СПУ на 2007 рік;

    — Про створення антикризової коаліції в Ужгородській міській раді:

    — Про ставлення УжМО СПУ до Ужгородського міського виконавчого комітету;

    — Звіт депутатів Ужгородської міської ради від СПУ про виконання ними передвиборчої програми Ужгородського міського комітету СПУ.

    Члени Ужгородського міськкому СПУ висловили також занепокоєння погіршенням рівнем життя жителів обласного центру. Тому міськкомом СПУ будуть зроблені певні висновки й прийняті конкретні рішення, які працюватимуть на покращення соціального становища ужгородців.

    Акцентувалося, зокрема, що депутати-соціалісти, які працювали в Ужгородській міській раді попереднього скликання, робили все від них можливе (і це їм вдавалося), аби не піднімати в місті тарифи на житлово-комунальні послуги. Завдяки цим депутатам і, зокрема, депутату від СПУ тодішньому директору КП "Ужгородтеплокомуненерго" Юрію Фогелу жителі Ужгорода (і це, зауважимо, без підвищення тарифів!) не мали проблем із гарячою водою, що подавалася упродовж цілого року, та теплом узимку в своїх оселях.

    А що ми спостерігаємо сьогодні? Ужгородська міська рада нового скликання, де більшість складають "БЮТ" (17 депутатів), "Наша Україна" (12 депутатів) та "Пора" (4 депутати), підняла планку цих тарифів до захмарних висот, через що наш маленький Ужгород опинився на другому місці в Україні за розміром сплати городян за житло та інші комунальні послуги.

    Але хіба від цього підвищення якість цих послуг зросла? Ні! Навпаки, вона дедалі погіршується. Ну хіба це нормально, коли появу в кранах гарячої води мешканці багатьох ужгородських помешкань сприймають як подарунок Божий?.. Говорити ж про теплопостачання і взагалі не хочеться: добре, що цього року видалась аномально тепла зима, а то невідомо, чим би вона закінчилась для багатьох городян...

    І це при тому, що жителі Ужгорода кожен день бачать і чують, як представники БЮТу та "Нашої України" з екранів телевізорів розповідають, як вони по всій країні "боряться" за зниження тарифів на ЖКП.

    Було б смішно, якби не було так гірко!
    Ужгород: Жителі столиці Закарпаття перестали платити ЖРЕРам
    Закарпаття: Необгрунтовані тарифи зафіксовано на 5 з 19 тепло- та водопостачальних підприємств регіону
    В повышении тарифов на услуги водоотвода и теплоснабжения лидируют Кировоград, Хмельницкий и УЖГОРОД
    Ужгород: Через необгрунтоване підвищення тарифів на ЖКП меру Ратушняку загрожує кримінальна справа?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що говорять ваши депутати? Як вони голосують?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тарифи затверджує не рада, а виконком. тому всю відповідальність за тарифи в Ужгороді несуть, насамперед, Ратушняк і його "народники", і БЮТ, який має 4 з 12 членів виконкому і заступника мера по ЖКГ. "Наша Україна" жодного відношення до цього безпредєлу не має, і неодноразово заявляла свою позицію з цього приводу.