ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Мукачівські прикордонники затримали 2 чоловік і два моторні човни з 18 коробами цигарок "Ронсон"

    27 апреля 2024 суббота
    100 переглядів

    Велику партію контрабандних цигарок виявили вчора вночі прикордонники Мукачівського загону, що у Закарпатті. Також правоохоронці знайшли два моторних гумових човни та затримали 2 чоловіків, причетних до контрабандної діяльності. Після першої ночі один з патрулів застави „Солотвино”, яка охороняє ділянку кордону з Румунією, зафіксував підозрілий рух. Оперативно-пошукова група, що висунулася для перевірки місцевості, затримала за 200 метрів від лінії рубежу 2 громадян України – 18-річного та 26-річного жителів закарпатських міст Виноградова та Берегова. Неподалік було знайдено 18 коробів з цигарками „Ронсон”. Трохи згодом прикордонники знайшли в двох місцях ще 14 коробів з тютюновими виробами та моторні гумові човні, якими контрабанду мали переправити на румунський берег.

    Затримані чоловіки зізналися, що збиралися перевезти цигарки через кордон. Також вони повідомили, що крім них в контрабандній операції брали участь ще 8 чоловіків на двох автомобілях. Решта контрабандистів, які саме несли короби до берега, залишили свій вантажівтекли. Наразі цигарки – усього 32 короби – передані у митницю. Триває з’ясування усіх обставин правопорушення та встановлюються причетні до нього особи.

    Нагадаємо, що два дні до цього закарпатські прикордонники виявили понад 200 тисяч пачок контрабандних цигарок у пункті пропуску „Дякове”. Цей вантаж віз вантажівкою «МАН» громадянин Польщі. Цигарки були заховані у коробках з-під кави. Тоді цигарки, каву, вантажівку та причеп експерти оцінили у понад 727 тисяч гривень.



    Олег БОЙКО

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору