ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Союз молодих соціалістів разом зі школярами прибрали територію старовинного Невицького замку

    17 мая 2024 пятница
    19 переглядів

    Активісти Закарпатської СМС разом із учнями 7 та 11 класів Ужгородського авторського навчально-виховного комплексу (ЗОШ №2) прибрали територію пам’ятника XIV століття — Невицького замку.

    Акцію проведено не лише як виховний захід для молоді. Вона покликана привернути увагу громадськості та відповідальних органів до стану історичних пам’яток. Усього з прилеглої до замку території молодь зібрала 25 мішків сміття по півкубометра в кожному.

    Місцевість навколо історичної пам’ятки, популярного місця серед туристів та відпочиваючих украй занедбана: відсутні урни для сміття, прибирання проводиться не регулярно та не належним чином, відвідувачі замку залишають сміття будь-де. Саме для них учасники акції залишили таблиці з нагадуванням: “Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять”.

    Це вже не перша спільна акція ЗОО СМС з Ужгородським АНВК (ЗОШ №2). До цього вони спільно прибирали сквер на площі Дружби народів в Ужгороді, висаджували нові дерева та кущі в дендропарку ЗОШ №2. Також ЗОО СМС допомогла учням та вчителям відвідати олімпіаду “економічна гра” у місті Київ, повідомляє прес-служба Закарпатського обкому СПУ.
    Молоді соціалісти Закарпаття спільно з ДАІшниками навчають учнів безпеці руху
    Молоді соціалісти та УДАІ Закарпаття провели спільну акцію до Міжнародного дня захисту дітей
    Молоді соціалісти Закарпаття влаштовують сиротам дозвілля
    Ужгород: "Студентський правозахисник" від Спілки молодих соціалістів Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору