ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатье: На украинско-венгерской границе нашли "бездокументной" техники с Германии на сумму более 1 млн. грн.

    17 мая 2024 пятница
    39 переглядів

    На железнодорожной станции Чоп, что на украинско-венгерской границе в Закарпатской области, оперативники отделения Государственной службы по борьбе с экономической преступностью в одном из вагонов грузового поезда соединением "Чиерна-над-Тисой—Ужгород" выявили без надлежащих документов стиральные машины и вытяжки производства Германии на сумму более 1 млн. грн.Потяг, який днями надійшов у зону митного поста «Чоп-залізничний» зі Словацької республіки згідно супровідних документів складався з 29-ти вагонів. Однак під час здійснення митного контролю працівники Чопської митниці зі здивуванням виявили, що їх нараховується …30. Вагон, який знаходився у хвості потягу, не був вказаний у жодних документах, проте повністю був завантажений побутовою технікою.

    За участю експерта-оцінювача митники провели огляд «вагона-фантома» та його вантажу. Було встановлено, що на нього накладені митні забезпечення митних органів Словаччини, а переміщується у вагоні побутова техніка фірми «Kaiser CANDY». Тут же, під решіткою для інформаційного листа про вагон, знайшлася копія транспортної накладної. В документі зазначалося, що партію побутової техніки у кількості 914 одиниць відправило одне з австрійських підприємств і слідує вона до столиці Казахстану.

    Після цього було прийнято рішення про повне вивантаження та перерахунок вантажу. Виявилося, що у нелегальному вагоні подорожували до Казахстану 212 пральних машин, 99 вмонтованих електричних поверхонь, 433 вмонтовані газові поверхні та 170 вмонтованих електричних духовок. Згідно висновку експерта загальна вартість вантажу складає 913 тисяч 725 гривень.

    Оскільки побутова техніка переміщувалася через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом надання відомостей, які містять неправдиві дані, по даному факту Чопська митниця порушила кримінальну справу, а вантаж вилучила.

    Слід відзначити, що це вже не перший випадок порушення митного законодавства при переміщенні через кордон вантажів побутової техніки на адресу цієї казахської фірми за останні кілька місяців. Однак, у попередніх випадках йшлося про невідповідність кількості вантажу та підміну документів щодо вартості товару. А от як фірмі вдалося «загубити» на кордоні цілий вагон, встановлюватиме слідство та суд, повідомили ЗІА "Простір" у прес-службі Чопської митниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ребята, а шо вы хотели с такими налогами. Я например считаю что люди работают. Просто начальство приехало як то кажуть у нас в задрыпинске: зненацька, а так бы вагон не оглядываясь поехал дальше. И едет он не первый и не последний раз. Почему мне никто не ответит на такой вопрос. Почему пошлина такая дорогая??? почему не дешевле??? Но так чтоб сука все было подконтрольно. Каждый болтик с винтиком по счету и в бумажке, а не понятливых так чтоб за жабры всем на потеху, а кому на страх. Пока такое не начнется. денежные миллионы будут ездить туда сюда и теже ребята ндс буду еще 3 года срезать с налоговой. по статье роздруківкі. тоесть услуга. Пиздец 90-е у нас никогда не закончатся. Переходная экономика Блядь, а в скобка Бардак. Козлы сука.