ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Три людини загинули в ДТП на Латірському перевалі (ОНОВЛЕНО)

    02 мая 2024 четверг
    48 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", вчора, 24 квітня, розігралася страшна дорожньо-транспортна пригода на Латірському перевалі (Воловецький район). О пів на шосту вечора на ділянці автодороги державного значення Київ-Чоп на 704 кілометрі зіткнулися мікроавтобус “Мерседес-Спрінтер” з вантажним автомобілем “Івеко-Магірус”.

    Наслідки ДТП трагічні: троє людей загинуло та одну травмовано. Серед загиблих: 35-річний водій мікроавтобуса та його 30-річний пасажир (обидва мешканці с. Велятино Хустського району) та 29-річний керманич вантажівки, мешканець Дніпропетровщини. Також струс головного мозку та пошкодження грудної клітки внаслідок аварії отримав інший велятинець 21-річний пасажир “Мерседеса”. Він зараз перебуває під опікою воловецьких лікарів.

    На думку фахівців, зіткнення стало наслідком того, що водій мікроавтобуса, рухаючись зі Львова в сторону Мукачева при виїзді з повороту не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де й “зустрівся” з “Івеко”, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

    Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди та вилучення загиблих людей з понівеченої автівки залучалися спеціалісти рятувального відділення Закарпатського зведеного загону постійної готовності ГУ МНС України в Закарпатській області.
    ДТП на Закарпатті: Одна людина загинула, троє — у лікарні...
    Закарпаття: Водій ужгородського кооперативу "Райагробуд" потрапив у ДТП, перевозячи вантаж свого підприємства
    На об’їзній дорозі в обласному центрі Закарпаття під час зіткнення з КаМАЗом загинув водій легковика "Фіат-пунто"
    Закарпатське село кілька годин залишалося без газу ...через ДТП!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору