ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У Мукачеві освятили пам’ятний знак ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС

    04 мая 2024 суббота
    17 переглядів

    25 квітня в м. Мукачеві на території УПЦ КП по вул. Я.Мудрого відбулося освячення пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від найбільшої техногенної катастрофи в історії людства.Виступаючи перед учасниками мітингу, заступник міського голови, керуючий справами Мукачівського міськвиконкому О.Ю.Галай підкреслив:

    — Сьогодні ми зібралися для того, щоб виконати свій громадський обов»язок перед тими, хто проявив мужність та героїзм під час ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, хто постраждав від цієї жахливої катастрофи. Освячення пам»ятного знаку, на місці якого у грудні поточного року, до першої річниці Дня учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС буде урочисто відкрито пам»ятник, повинна ще раз засвідчити невмирущість людської вдячності та пам»яті за тими, кого вже немає серед нас та осторогою на майбутнє.

    Голова Мукачівського міського товариства «Союз-Чорнобиль» О.П.Товчко висловив вдячність міській владі, і особисто В.В.Петьовці, за підтримку ініціативи щодо спорудження пам»ятника, а також за турботу про постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС.

    Священики православної та греко-католицької церков освятили пам’яний знак ліквідаторам та постраждалим від жахливої катастрофи, повідомляє ЗІА "Простір".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору