ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді представили нового начальника УМВС України в Закарпатській області — Віктора Чепака

    18 мая 2024 суббота
    50 переглядів

    Як і повідомляв зранку "UA-Reporter.com", сьогодні в обід в Ужгороді особовому складу УМВС у закарпатській області представили нового начальника — полковника міліції Віктора Чепака. Представляв його заступник міністра внутрішніх справ Микола Куп’янський.У своєму виступі В.Чепак (попередня посада В.Чепака — перший заступник начальника УМВС в Львівській області) запевнив, що за його керівництва міліція політикою займатись не буде.

    На представленні були присутні прокурор області Юрій Бенца, начальник УСБУ Тиберій Дурдинець, заступник голови ОДА Іван Балога.

    ***

    Нагадаємо, що лише два дні тому, в середу, 30 травня, начальником закарпатської міліції був призначений генерал-майор Федір Бортник.

    Зі слів начальника Центру громадських зв’язків Закарпатського УМВС Ігоря Стефанця, жодних пояснень щодо такої стрімкої ротації кадрів надано не було. Так само невідомо, на яку посаду буде призначено вже згадуваного його попередника Федора Бортника.

    ***

    Неофіційні джерела називають Віктора Чепака креатурою голови Секретаріату Президента Віктора Балоги.
    Сегодня в Ужгороде состоится представление нового (?!?) начальника закарпатской милиции — Виктора Чепака. Кстати, кума Виктора Балоги...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору