ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ініціатор підвищення цін на хліб – Блок Юлії Тимошенко?

    29 мая 2024 среда
    46 переглядів

    Сьогодні в українському сегменті Інтернет з`явилися докази того, що криза з підвищенням цін на хліб в Україні ініційована Блоком Юлії Тимошенко, як про це раніше і заявляв віце-прем`єр Микола Азаров.

    Серед мас-медіа була поширена копія документа – наказу про підвищення цін на хліб, виданого почесним президентом ООО «Хлібні інвестиції» і за сумісництвом народним депутатом фракції БЮТ Юрієм Триндюком.

    Даним документом директорам підконтрольних йому хлібопекарських підприємств Чернівецької, Житомирської, Івано-Франківської та інших областей наказано провести з 11 червня 2007 року підвищення цін на всю продукцію, що випускається. При цьому розмір підвищення необхідно погодити з центральним офісом «Хлібних інвестицій», тобто, по суті, особисто з паном Триндюком.

    У документі міститься попередження директорам підприємств про адміністративну і матеріальну відповідальність за невиконання даного наказу.

    Нагадаємо, що в умовах дострокових парламентських виборів, що наближаються, тема підвищення цін на хліб стає однією з головних у виборчій кампанії. «Оранжева» опозиція вже неодноразово звинувачувала уряд в тому, що збільшення цін на хліб – наслідок непрофесіоналізму Кабміну. У свою чергу, в кінці минулого тижня віце-прем`єр Микола Азаров публічно заявив, що підвищення цін на хліб ініційоване Блоком Юлії Тимошенко, пише ForUm з посиланням на «Новий регіон».

    "А давайте ми подивимося серед політиків, що представляють Блок Юлії Тимошенко, чи не знайдемо ми там власників крупних хлібопекарських комбінатів і інших осіб, що персонально відповідають за необгрунтоване підвищення цін на хліб?" – заявив Азаров на нараді в Києві.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору