ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Грамоти і подяки краянам від закарпатської влади

    04 мая 2024 суббота
    23 переглядів

    Днями голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші підписав ряд розпоряджень, якими відзначив Почесними грамотами ще кількох закарпатців, декому оголосив подяки.Зокрема, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу зміцнення законності і правопорядку в області нагороджено Чопського транспортного прокурора Віталія Романа.

    З нагоди Дня державної податкової служби за багаторічну сумлінну працю в податковій службі, високий професіоналізм Почесні грамоти – у начальника відділу відомчого контролю Олександра Балажа, начальника відділу адміністрування податку на прибуток управління оподаткування юридичних осіб Світлани Заяць, завідувача сектору реєстрації та обліку платників податків Євгенії Лисенко, заступника начальника Ужгородської МДПІ Володимира Москаленка.

    Така відзнака й у завідувача меморіальної кімнати-музею Г.М. Глюка Валентини Александрової – за вагомий особистий внесок у збереження та популяризацію мистецької спадщини художника, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору