ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціалісти Ужгорода: Укази Ющенка — незаконні, але на них світ клином не зійшовся...

    01 мая 2024 среда
    57 переглядів

    В обласному центрі Закарпаття відбулася звітно-виборна конференція Ужгородської міської організації Соціалістичної партії України. Із 61-го обраного делегата у її роботі взяв участь 51. Закарпатський обком СПУ на конференції представляли його перший секретар Іван Свистак, секретарі Юрій Машика, Олександр Марченко.

    Делегати заслухали звіт Ужгородського міського комітету СПУ про організаційно-партійну, пропагандистську та агітаційно-масову роботу за період з лютого 2006 року, з яким перед ними виступив перший секретар міськкому Сергій Слободянюк та звіт контрольної комісії міськкому (С.Кирик).

    Зокрема, за час, що минув з минулорічної звітно-виборної конференції, ряди соціалістів м.Ужгород поповнилися на 48 нових членів партії, нині на обліку в Ужгородській міській організації СПУ перебуває 610 членів партії, у місті створено і зареєстровано 5 нових первинних парторганізацій, повідомив перший секретар міськкому Сергій Слободянюк.

    На конференції обрано новий склад Ужгородського міськкому партії, кількісний склад якого розширено з 25-ти до 27-ми чоловік. Першим секретарем міськкому СПУ переобрано Сергія Миколайовича Слободянюка.

    Відбулися якісні зміни в контрольній комісії міськкому партії: її головою обрано Володимира Дурдинця, який змінив на цій посаді С.Кирика.

    У своїх виступах на конференції делегати неодноразово підкреслювали незаконність дій Президента по розпуску легітимно обраної Верховної Ради та призначення позачергових парламентських виборів, водночас зауважували, що, якщо виборча компанія все ж розпочнеться, то соціалісти Ужгорода готові в короткі терміни відмобілізуватися і взяти в них активну участь.

    Конференція соціалістів обласного центру Закарпаття прийняла також ряд внутрішньопартійних постанов.
    СПУ: "Ющенко осталось еще прекратить полномочия Бога и кризис решиться"
    Ужгород: Молоді соціалісти долучилися до відзначення Дня сім’ї
    Ужгородські соціалісти привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги над фашизмом
    Соціалісти Ужгорода підтримали позицію керівництва СПУ, Коаліцію національної єдності та уряд і засудили безвідповідальну опозицію

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Полный абзац! No comment!!!!