ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Працівника ЗАТ "Берегівський кар’єр" убило струмом

    26 апреля 2024 пятница
    46 переглядів

    7 серпня стався нещасний випадок зі смертельним наслідком на ЗАТ "Берегівський кар’єр" корпорації "Укрбудматеріали" (Закарпатська область).36-річний підсобний працівник ремонтно-будівельної дільниці Олександр Нодь при спробі спуститися з даху складської будівлі, по завершенню робіт з демонтажу будівельних риштувань, взявся руками за поручні металевої пожежної драбини, до яких був прикріплений електричний кабель. Як виявилося, ушкоджений – працівника уразило електричним струмом.

    За словами начальника Держінспекції об’єктів підвищеної небезпеки, гірничого нагляду та охорони надр Анатолія Шітта, відповідні служби підприємства проігнорували Правила облаштування електроустановок: якщо б монтаж електрокабеля від електроустановки до споживача був виконаний згідно з їхніми вимогами, життю працівника нічого б не загрожувало. За обставин, що склалися, потенційно постраждати в згаданому випадку могли ще двоє працівників.

    За попередньою інформацією, детальні обставини та причини трагедії, що сталася з Олександром Нодем, на утриманні якого перебували дружина та неповнолітній син, з’ясовує комісія з розслідування нещасного випадку. Припинена подача електроструму, йде перевірка відповідності електрогосподарства діючим правилам.

    ***

    Протягом 2006-го року на виробництвах регіону від ураження електрострумом загинуло троє працівників підприємств енергетичної галузі.



    Віра ТУРЯНИЦЯ, керівник прес-служби ТУ Держгірпромнагляду по Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору