ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Угорець нахабно перетнув Дежкордон України на мотодельтаплані "Ікарус-С22"!

    04 мая 2024 суббота
    56 переглядів

    Співробітники Державної прикордонної служби 9 вересня затримали громадянина Угорщини, який на мотодельтаплані "Ікарус-С22"незаконно перетнув державний кордон у Закарпатській області, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

    За даними прес-служби, інформація про наближення нелегала надійшла до українських прикордонників від прикордонників Угорщини.

    У підрозділах комендатури "Берегове", на ділянці якої очікували порушника, вжили заходів для його виявлення й переслідування.

    Зокрема було виставлено додаткові наряди застави "Бодалово" й "Вілок" і вислано 2 мобільні групи.

    Також прикордонники проінформували про інцидент Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і підрозділи Протиповітряної оборони.

    О 20:30 прикордонникам удалося знайти дельтаплан "Ікарус-С22" за 15 км від лінії кордону, його намагалися сховати в сараї біля села Карачин.

    Прикордонники затримали одного українця й угорця, який пілотував дельтаплан, крім цього, біля сараю прикордонники виявили 2 автомобілі.

    Зараз з'ясовуються обставини цього порушення, повідомляє "Хрещатик".
    Погранотрядам Закарпатья отдан приказ усилить наблюдение за воздушным пространством Украины
    Контрабандне Закарпаття: На заміну автівкам, човнам та коням приходять ...мотодельтаплани!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    The latest Millenary models [url=http://www.replicahause.me.uk]replica watches[/url] from Audemars Piguet were aggressive by [url=http://www.web-farm.co.uk]rolex replica[/url] the brand’s acclaimed Tradition of Excellence Cabinet No. 5 watch. They present assorted surfaces for assorted applications of mother-of-pearl, diamonds, and [url=http://www.ok8uk.org.uk]replica watches uk[/url] added embellishments.