ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Голосуйте за БЮТ, який заведе у глухий кут!

    27 апреля 2024 суббота
    41 переглядів

    Напередодні чергових елекцій виборець завжди піддає ретельній ревізії партії, що в черговий раз пхаються до владарювання. Не оминула ця доля і мене. Особливо, враховуючи те, що я твердо впевнений, що мене обвели навколо пальця безсовісні популісти й інтригани із закарпатського БЮТу.

    Ну що ж, шановні екс-симпатики, на один голос маєте менше, якщо таких свалявських князів, як Кеменяш чи Камиш взагалі цікавить, що думає біомаса. Їм бо ближче до душі цілком земні речі. Ось, приміром, недавно голова закарпатського БЮТу О.Кеменяш отримав з рук Секретаря В.Балоги свердловину на розлив мінеральної води у с.Поляна. Питається, за які такі заслуги? Адже роками Камиш "вибивав" дозвіл під це прибуткове дільце і тут – нате перед виборами упала манна небесна на лисину! Відповідь принесла на хвості свалявська сорока: Саша віддав Вітьові окружні і дільничні комісії на виборах. Що це значить? А те, що вас, прихильників неперевершеної Юлії Володимирівни, "кинули". Бо ваші численні голоси, які за різними дослідженнями можуть сягнути до 50%, просто перекладуть у кошар Нашої України!

    Зрозуміло, що ловкач Камиш і команду собі за духом і чорними помислами підібрав. Підібрав також "по бєспрєдєлу" - сфабрикувавши фіктивну звітно-виборчу конференцію, якою усунуте легітимне керівництво Ужгородської міської організації ВО "Батьківщина" і на їх місце покладено свалявських вилупків і їх прихвоснів.

    Тож, дорогі земляки, голосуйте за БЮТ, яким в регіоні керують наступні нелегітимні особи, які не те що авторитету не мають і ніхто їх в лице не знає, більше того – за декотрими з них нари плачуть і завиває параша. Судіть за попередніми справами, про "достойників", які причаїлися змією на грудях славної Юлії Тимошенко:

    В. ГНАТКІВ, нелегітимний голова Ужгородської МО ВО "Батьківщина", керівник виборчого штабу у м.Ужгороді:

    1. У 2006 році на фоні 32% результату по 70 округу (Ужгород та Ужгородський район) м. Чоп набрав 15%. Гнатків відповідав за м. Чоп, оскільки висувався в депутати обласної ради саме від Чопа.

    2. Завдяки Гнатківу вибори Чопського міського голови були успішно зірвані. Кандидат від БЮТ (В.Левкулич, колишній міліціонер) посів почесне 4 місце!

    3. Під час передвиборчої кампанії не взяв офіційної відпустки. Виходячи з цього, фактично самоусунувся від агітаційної роботи в Чопі і не працював як кандидат у депутати обласної ради?

    4. Пройшов в обласні депутати виключно на рейтингові Ю.Тимошенко, так як він не місцевий – родом зі Львівщини – ніхто його до виборів не знав як громадсько-політичного діяча.

    5. Відомо, що він людина не бідна, працює на високій посаді у "Промінвестбанку" м. Чопа…

    Нехай назве хоча б одну партійну акцію, яку він профінансував протягом року депутатської каденції. Не назве, бо не зробив жодного доброго діла, перебуваючи у лавах партії. Зате націлився зайняти аналогічне банкірське крісло в Ужгороді, витіснивши В.Сідака. Цьому активно сприяє пріснознайомий нам Камиш, якому конче необхідно проводити банківські оборудки у Вароші.

    А.РИБА, член нелегітимного бюро Ужгородської МО ВО "Батьківщина":

    1. Заплямований як депутат Ужгородської міськради ганебними голосуваннями за дерибан землі. Володію достовірною інформацією, що за подібне голосування депутати одноразово брали від мера по 10 000 доларів.

    2. Чому всі виключені депутати Ужгородської міськради від БЮТ написали апеляції і їх не поновили, а поновили в членах партії тільки Рибу? Він що – не тими ручками брав хабарі? Логіка мала виглядати так: або всіх виганяють, або всіх поновлюють, що це за половинчастість рішень?

    3. До партії його повернули лише за однієї умови: вливання до обласної партійної казни має відбуватися щомісяця у сумі 10 000 у.о. Табличку ділення треба знати, Андрію! А то за рік роботи у міськраді і нова дев’яностодев’ятка, і однокімнатна квартира, і виділена земелька…

    І.КОЛОДІЙ, керівник прес-служби обласного БЮТу:

    1. Народні збори Ужгородської міської організації ВО "Батьківщина" у вересні 2006 р. обрали Колодія заступником голови по ідеологічній роботі і водночас він став прес-секретарем обласної організації ВО "Батьківщина". Що він зробив на цих посадах для підняття рейтингу партії, крім прісних заміток в Свалявській газеті "Трембіта", яку ніхто не читає?

    2. Сидить на двох стільцях, працюючи у партії і обслуговуючи інтереси газети РІО і його власника-мера, який все робить для того, щоби знищити рейтинг "Батьківщини". Може, він офіційно і звільнилися з РІО, але далі веде інформаційні сторінки газети і підписується псевдонімами.

    А.СЕРБАЙЛО, заступник Камиша:

    1. Ходять чутки, що ви досі є лідером партії Бродського в Закарпатті "Яблуко". Ніби обласне управління юстиції не має в наявності документа, який засвідчує ліквідацію обласного "Яблука". Чому ви сидите на двох посадах (друга – заступник голови обласної організації "Батьківщини")

    2. Ви є офіційним представником бізнесу Михайла Бродського у Закарпатській області: продаєте його матраси ВЕНЕТО, каву ILLY, у вас навіть продавці матрасів поставали членами "Батьківщини". Чому ж ви не йдете очолювати і його нову партію "вільних демократів", раз ви так прекрасно розумієте один одного по бізнесових питаннях. Адже відомо, що Бродський зараз активно хулить Тимошенко, може й ви маєте таке спецзавдання від свого бізнесового боса?

    3. Джерело в Ужгородській міськраді повідомляє, що предметом суперечки (з подальшим виключенням депутатів з партії) між Камишом із Сербайлом і міськими депутатами є не обурення проти дерибану землі в Ужгороді, а те, що в певний момент в подальшому виключені ними депутати забули "табличку ділення". Що до цього вони брали гроші за землю так, як і інші. Говорять, він купив собі наручний годинник за 10 000 доларів… Невже на зарплату обласного депутата, яка відсутня, можна дозволити купити собі таку цінну річ?

    4. Він родом з Міжгірського району, де "Батьківщина" на останніх виборах набрала аж 13%! Коментарі зайві: це свідчить про його низький авторитет у районі, то що доброго ви можете принести в розбудову структури БЮТ?

    А.ШЕКЕТА, член нелегітимного бюро Ужгородської МО ВО "Батьківщина":

    1. Прогримів своєю "обдарованістю" як великий комбінатор, не дивлячись на свій карликовий зріст. Так майстерно організувати зборище з незаконних виборів керівництва партії у м.Ужгороді за зачиненими дверима заводу "Турбогаз" міг тільки цей опецько з манією величі і демонами замість душі. Мабуть, подібні заслуги цінує Ю.В., адже Шекета пішов на підвищення в Київ.

    А.ЛЮБКА, член нелегітимного бюро Ужгородської МО ВО "Батьківщина":

    1. Перед тим, як незаконно обійняти цю посаду, був мало кому відомим порно-поетом, дряпав забризкану спермою мазанину, яку величав "білі еротичні вірші".

    2. Рівно місяць пробув членом партії – і на тобі зразу "из грязи – в князи"! Грязь справді була, бо неодноразово вахтери копали його ногами, коли він валявся на прохідній гуртожитку, де проживав, бухав, і зажигав з А.Шекетою, котрий і привів цім бора в партію.

    3. На виборах у Білорусі у 2006-му щось вкрав із магазина, за що білоруські стражі правопорядку впаяли йому 15 діб, після чого з ганьбою витурили жівана за межі країни, вдаривши у паспорт департацію на 5 років.

    Країно, роби свій вибір!

    Кіндрат ГУТАРИЧ, м. Ужгород, Глас народа-1, Глас народа-2, Глас народа-3
    Андрій Шевченко: "Ми ніколи не мали демократичної більшості у парламенті, тепер ми до цього близькі як ніколи"
    На Закарпатті Юлія Тимшенко пообіцяла "без проблем" оприлюднити свою декларацію про доходи. Але боїться "реаліті-шоу"
    Соціальна програма БЮТ: без цифр і сподівань
    Керманич Закарпатської "Батьківщини" запропонував ужгородській "Батьківщині" "абстрагуватися" від фракції БЮТу в Ужгородській міськраді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так вот вы какие, БЮТовские чистоплюи?!на другие партии гоните беса, а самих рыльце в пушку!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЮТ на грани...
    http://karkompra.narod.ru/sriv.htm

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інформація, Кіндрате, цікава. Правда, майже 50% її — це твої домисли. Ти ж, друже, теж мав бути у лавах БЮТу, щоб отримати ці дані. І те, напевно, був міським депутатом. А тепер, коли опинився за бортом цієї структури, тебе загризла жаба. Знаєш, хто має дяку голосувати за БЮТ, на того ця писанина вже не вплине. А ти, вже будучи в іншій структурі ( одноразовій політичній,лише псуєш собі імідж. Я особисто,не є членом жодної партії. Просто гидко якось стає, коли задля досягнення якоїсь внутрвшньодушевної мети, люди, замість здорової полеміки, обливають один одного брудом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Колеги журналісти, я скажу вам хто тут пробує зчинити галас з матюками і прочая. Це діло рук Федченка, який у свому житті нічого не достиг і заздрить лютою завистю журналістам, які добилися певних висот у професії.Бог йому суддя, хоча він і в бога не вірить, бо читає сатанинську біблію!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Как учит история, и свидома в том числе, чистка гниющей рыбы (сиречь вертикали) с хвоста ( то есть снизу) не в силах остановить гибельный процесс гниения всего организма. Уголовно-чиновная мелочь не может держать ответ за всю вертикаль насквозь прогнившего БЮТа. Радует, что процесс начался именно отсюда- "одвічно українських теренів"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Паша, ты просто красавец! так держать, только надо было побольше камыша ужарить

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Послухайте розумного чоловыка! БЮТ ныколи не набере у Закарпатты стыльки процента, максимум - 10%, 80% получить наша Украына, бо цей край - її вотчина. І Юля нічого з тим не зробить.Тут її не люблять

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цірику успокойся і не башляй за заказуху, бо в партії тобі вже нічого не світить, ліпше свої крадені гроші інвалідам роздай най голосують за литвина

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сесе писаня діло рук Колі Кошути - коля, неборак. на вшиткі парітї робить.хотя по людські його можна поняти - копійка гуном не пахне. а БЮт на бере 15 проценту в городі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петре. Кидь БЮТ набере у Закарпатті бульше 10% іи єден голос зробиш міньєт першому попавшомуся бомжу, ци ти лим так пишеш, аби штось написати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну, народ ви даєте!мене ще ніколи ніхто не називав Кузьмінською. Я ж написав П. Б. (Павло БІЛЕЦЬКИЙ).на скільки я знаю, Ксюха є в Бтьківщині.Я ж до цієї структури відношення жодного немаю. А якщо хтось бачив, що я сильно працював на БЮТ, то нехай підійде та скаже,а не ховається за всілякими тут псевдонімами. Це ж не солідно, панове. А ще журналістів, котрі тут лиють бруд типу "міньет","відьма"...хочу запитати: "Де ваша журналістська солідарність?!!!!!!!!!!". нехай ці кляті політикани гризуться, а нам після виборів треба буде працювати. можливо і в одних ЗМІ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Велике прохання — не вживайте матірних слів, усі коменти з ними будуть видалятися негайно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЮТ в городе Ужгороде нужно разогнать, потому как они все до единого продались рате!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юля Влодимирывна поставила ставку на молодь, яка нічого не робить, на жаль. от іду біля палатки БЮТ, а вона пуста, стоїть хлопчина і смущонно розказує, що агітпродукції нема.А я питаю, чого ж ти тут дитино стоїш, а він каже, ну так мені ж гроші платять

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во всяком случае, по юлькиному личному распоряжению из солнечной Хайфы выписаны два специалиста по кабалистике, постоянные авторы газеты «Кабала ле Ам». Не иначе как наша «оранжевая» принцесса совсем… собралась съезжать от нас!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Навіть не можу зрозуміти чи це стаття замовна, чи просто хтось із вчорашніх БЮТівців не примирився зі своїм політичним фіаско і намагається просто облити всіх брудом. Взагалі то проблем у БЮТі в області не менше і не більше ніж в жодній іншій партії. А факти викладені в цій статті це повний брєд. Не те що трохи прибрихали а повний гон. Як людина, яка мала пряме відношення до подій про які згадується (конференція на Турбогазі) можу дати всім всю розкаладку, пояснивши мотивацію кожного. Але чи це буде комусь цікаво, бо зараз у багатьох просто мета чим можна більше нагнати на БЮТ перед виборами. А в Ужгороді результат буде більше 30% за БЮТ і в згадованому Міжгірському районі не менше 25% що буде результатом в тому числі і згадуваних міжгірців: Сербайла з Шекетою. Не напрягайтеся...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...Взагалі то проблем у БЮТі в області не менше і не більше ніж в жодній іншій партії..." (с)
    "...Чотирьох депутатів фракції БЮТ в Перечинській міській раді (Закарпаття) днями було виключено з партії „ВО „Батьківщина”, а також прийняте рішення про позбавлення їх депутатських мандатів за дії..." (с)
    "...Нагадаємо, що в травні цього року через участь у непрозорому розподілі землі в Ужгороді, десятьох депутатів фракції БЮТ в Ужгородській міській раді виключили з партії та фракції. Отож..." (с)
    Если верить "другу", что и в остальных партиях такая же ситуация как и в БЮТе, можем смело надеяться, что все они проиграют. Ну и слава Богу...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як член однієї з фракцій міськради скажу наступне:
    1. Те, що у статті напмсав Федака і Оксана (не знаю прізвища - така старушка розфуфирена) - можна сміливо ділити на 20! Залишок буде правдою!
    2. БЮТ в місті дійсно заплямований! Тепер важко щось вдіяти :(

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо в палатцi БЮТу стоiть один хлопчина якому за це платять грошi, то це вже добре. Створено одне додаткове робоче мiсце. Юлька молодець! "Покусаний бджолами", а де твоi обiцянi 5 мiльонiв нових робочих мiсць ? Дивлюся на бiгборди з характерним обличям на яких пiд iдiотськими "iнiцiативами" замiсть пiдпису стоять двi закарлючки i виникае питання: взагалi ВIН писати вмiе ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ведь сырблр начался из-за ЧП Р.Сарая который дав взятку 10 тыс.дол.США представителю БЮТ В.Мартину из Управления имуществом г.Ужгород и украв у русинов 50 тысяч подписей, рейдерской атакой забрав офис русинской организации обьявив тем самым войну русинам! Позже представитель ВОПАКа Сарай недвусмысленно заявил русинским представителям :"Придурки да всех русинов пересажают...Всех по одной только команде одного из наших партнеров-начальника Закарпатского УВД господина ЧЕПАКА!".Ребятки с таким не шутят! Если в регионе в котором преобладающее количество русинов сопляк угрожает своим патроном, что все русины сядут во имя благополучия бизнес структуры Вопак-такой строй русинам не нужен, такая власть не нужна! Русины на своей земле и будут делать по правде, по справедливости! Но уже без ВОПАКа, без Чепака, без Лизанца,без Раховского, без Русина, без Сарая, без БЮТ и иже с ними. Расследование вытянуло за собой отмывание ВОПАКом громадных сум денег. Далее больше что все милицейское начальство принимает непосредственное участие в бизнесе по переправке нелегалов, а ВОПАК только для отмывки денег. Расследование продолжается но уже сейчас коррупция просто поражает! А Сарай даже сейчас гошится и считает себя абсолютно правым! Плевать ему что "благодаря" ему русины больше года БЮТ в Закарпатье не потерпят ни в каком виде, аналогичная участь у 4-х ВОПАКов, ЧЕПАК под большим вопросом тоже не более месяца двух максимум! Все таможники выше капитана оказались минимум гривневыми миллионерами и уже потенциально попадают в люстрационные списки русинские! Так что скандал еще не начался! Пока только сбор информации...БЮТ и ВОПАК просто первые но далеко не последние жертвы!
    http://karkompra.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Михайло Юрійович,пане Миколо.Ви - шановані люди. Але для чого в полеміку про БЮТ вплутувати русинів.Я щось ніяк не зрозумію,чому ви так "живете" тими русинами.Тут ними вже півінтернета забито. Я сподівався, що хоч у цьому обговоренні їх Давайте ліпше розкажіть, який "хороший" Варцаба.Ви ж обоє колись і його критикували. А тепер чомусь вектори змінилися...Мабуть Варцаба теж підкинув грошенят на русинський руххх...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    можу сказти одне молодь ще не навчилася красти гроші, так як їх крали попередні працівники штабів, а виїзжали на одному бренді Юлі Володимирівни.