ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Красуня Закарпаття-2007" любить кататися на мопеді і обожнює свого кота

    19 мая 2024 воскресенье
    59 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді свою першу прес-конференцію дала потенційна «Міс Україна – 2008», переможниця цьогорічного закарпатського регіонального конкурсу краси Ярослава Чорна. На зустрічі з журналістами в Ужгородському прес-клубі реформ вона зізналася, що навіть не планувала перемогти.

    "Красуня Закарпаття-2007" Ярослава ЧОРНА.

    Наталія Ворона, член Національного комітету конкурсу «Міс Україна» та власниця ліцензії на проведення конкурсного відбору красуні із Закарпаття розповіла, що журі визначили достойну кандидатуру, з якої цілком можливо «зліпити» путню модель. Проте сама дівчина запевнила, що більше хотіла б займатися професійною діяльністю (вчиться на другому курсі за спеціальністю «Фінанси»). А в конкурсі брала участь заради спортивного інтересу. Серед захоплень красуні – їзда на мопеді та автомобілі, догляд за власним котом. Остання прочитана нею книга — «Алхімік», щоправда, автора дівчина не запам’ятала (а автор — відомий Пауло Коельо).

    Наталія Ворона пообіцяла, що конкурс відтепер буде щорічним (досі на Закарпатті тривала дворічна перерва). Крім того, модель і екс-дружина Шуфрича наголосила, що на красі не слід «наживатися», нею краще насолоджуватися.

    "Красунею Закарпаття-2007" стала 18-річна Ярослава Чорна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору