ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Партія регіонів запрошує до переговорів усі політичні сили

    27 апреля 2024 суббота
    44 переглядів

    У відповідь на заяву Президента про необхідність консолідації Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко, НУ-НС та Блоку Литвина навколо національних пріоритетів Віктор Янукович нагадав, що ПР завжди підтримувала створення широкої коаліції.

    „Партія регіонів запрошує до переговорів усі політичні сили, що пройшли до парламенту. Від сьогоднішнього дня ми починаємо переговори про формування коаліції у Верховній Раді", - цитує прес-служба слова прем’єр-міністра Віктора Януковича.

    Лідера ПР підтримує позицію Президента Віктора Ющенко про необхідність консолідації зусиль політичних сил, що проходять до Ради за результатами дострокових виборів 30 вересня.

    "Партія регіонів завжди послідовно відстоювала необхідність консолідації політичних сил, формування широкої коаліції у Верховній Раді. Це те, з чим ми йшли за мандатом довіри до наших виборців. І я переконаний: інший шлях неможливий", - сказав Янукович.

    За його словами, Україна має стати сильнішою, а не слабшою після цієї парламентської кампанії. “Відповідальні політики повинні зробити все від них залежне, щоб попри власні амбіції піти назустріч один одному заради об`єднання країни. Партія регіонів запрошує до переговорів всі політичні сили, що пройшли до парламенту. Відсьогодні ми починаємо переговори про формування коаліції у Верховній Раді України”, - заявив лідер регіоналів.

    Нагадаємо, лідер ПР уже висловлювався за створення широкої коаліції. Як повідомлялося, 25 вересня Віктор Янукович закликав опонентів Партії регіонів створити широку коаліцію за підсумками позачергових виборів до Верховної Ради.

    Нагадаємо, сьогодні, 3 жовтня, Віктор Ющенко виступив із заявою щодо проведення консультацій із формування коаліції. Зокрема Президент сказав, що очікує від Партії регіонів, БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина мудрих кроків до консолідації країни і закликав переможців парламентських виборів об’єднатися навколо національних пріоритетів.

    У свою чергу, лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтримав позицію, висловлену Президентом щодо формування парламентської коаліції.

    Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ залишиться в опозиції у разі створення коаліції між блоком Наша Україна - Народна самооборона та Партією регіонів.



    За матерiалами УНІАН, "Українські Новини"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору