ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко відвідає Румунію і Словаччину, де зустрінеться з українською діаспорою

    01 мая 2024 среда
    33 переглядів

    11-12 жовтня Президент України Віктор Ющенко відвідає Словацьку республіку з офіційним візитом. Про це повідомив заступник голови Секретаріату Президента України Олександр Чалий під час брифінгу в Секретаріаті.

    Президент України Віктор ЮЩЕНКО.
    Президент України Віктор ЮЩЕНКО.

    Чалий зазначив, що візит буде повноформатним: відбудеться зустріч з Президентом, прем'єр-міністром і головою національної ради Словаччини. За його словами, планується підписання двох угод: зміни до угоди про соціальне забезпечення, що діє, і міжурядову угоду про відкриття нового автодорожнього шляху перетину кордону.

    Крім того, як розповів Чалий, під час цієї поїздки Ющенко відвідає місця компактного проживання української національної меншини в Словаччині і передасть словацькому Президентові списки словаків, які загинули в Україні у в'язницях МВС з 1944 по 1954 роки.

    За словами заступника голови Секретаріату, на кінець жовтня запланований офіційний візит Глави держави до Румунії. Чалий зауважив, що під час цього візиту очікується перше засідання Спільної президентської ради. «Президенти підіб’ють підсумки роботи цієї ради за останні півтора року», - сказав він, повідомила Ольга Шишко, "ForUm".
    Янукович объединится с Ющенко и вместе они выпихнут Тимошенко
    Ющенко призвал НУ-НС и БЮТ сесть за стол переговоров с Партией регионов
    Ющенко: Створення коаліції БЮТ і НУНС не вирішить питання стабільності в Україні
    Ющенко поставив перед майбутньою коаліцією шість завдань

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору