ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Анатолій Романюк: Тимошенко не зможе розраховувати на підтримку в парламенті частини фракції БНУНСУ

    27 апреля 2024 суббота
    33 переглядів

    Майбутній уряд, якщо його очолить Юлія Тимошенко, буде урядом меншості, тому що він спиратиметься на підтримку меншості в парламенті. Його підтримуватиме лише частина фракції БНУНСу, БЮТ та по окремих голосуваннях – Блок Литвина. Про це сьогодні, 15 жовтня, повідомив політолог, директор Центру політичних досліджень Анатолій Романюк.

    Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО.
    Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО.

    За його словами, відмовитися підтримувати Юлію Тимошенко може група народних депутатів, яких контролює Секретаріат Президента, тому БНУНСу не вигідно створення коаліції, до якої ввійде Блок Литвина. Якщо Литвин приєднається до Тимошенко, то вона вже не буде залежати від БНУНСУ.

    За словами політолога, середовище БНУНСу не є однорідним: виділяється група «Народної Самооборони», яка є лояльною до БЮТу. Не всі заяви Президента підтримує лідер «Нашої України» В’ячеслав Кириленко. Є проблеми з малими політичними партіями-учасниками блоку, які будуть «коливатися» між БНУНСом і БЮТом.

    Як зазначив політолог, Блок Литвина не приєднається до коаліції, бо не отримав посади спікера. Однак, Блок Литвина буде виконувати роль «золотої акції» під час окремих голосувань, повідомляє ЗІК.
    Що може завадити Юлії Тимошенко стати прем’єром?
    Янукович объединится с Ющенко и вместе они выпихнут Тимошенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору