ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Перечині призупинено роботу газорегуляторного пункту

    03 июня 2024 понедельник
    45 переглядів

    Учора, 17 жовтня, під час перевірки мереж газопостачання, територіальне управління Держгірпромнагляду призупинило роботу газорегуляторного пункту (ГРП) у місті Перечині Закарпатської області.

    Цим самим Держгірпромнагляд намагається унеможливити повторення дніпропетровської трагедії на Закарпатті. Про це сьогодні, 18 жовтня, розповіла керівник прес-служби Держгірпромнагляду в Закарпатській області Віра Туряниця.

    У процесі перевірки, на перечинському ГРП-2, окрім дрібних порушень, не працював запобіжно-запірний клапан. А ця несправність, зі слів начальника територіального управлянні Держгірпромнагляду в Закарпатській області Михайла Саварина, може призвести до потрапляння в мережу газу непередбачуваного рівня, що загрожує аварійними ситуаціями, навіть, можливі й вибухи, повідомляє ЗІК.

    Кілька десятків порушень виявили й на ГРП Ужгорода та на газорозпридільних станціях (ГРС) Закарпатського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, що подають газ на ГРП сіл Ужгородського району.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору