ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття серед 5 регіонів України, які не готові до зими

    02 июня 2024 воскресенье
    57 переглядів

    На сьогоднішній день проблеми з підключенням до теплових мереж є в п’яти регіонах України. Про це на селекторній нараді заявив міністр житлово-комунального господарства Володимир Рибак, повідомляє "proUA".

    Зокрема відстають від графіку щодо підключення об’єктів до опалення Дніпропетровська, Закарпатська, Одеська, Харківська та Херсонська області.

    „Ми не можемо зрозуміти керівників п’яти регіонів України. І коли вони дають нам пояснення, то нам вони не потрібні. Пояснення ви повинні давати своїм людям, тим, хто вас вибирав”, - звернувся Рибак до відповідальних за підготовку до опалювального сезону в регіонах.

    За інформацією міністерства житлово-комунального господарства, на сьогоднішній день в Україні в роботу введено 90, 5 % котелень від загальної кількості, опалюється 69, 4 % житлових будинків, 90,8 % дитячих садків, 92, 7 % навчальних закладів, 92, 5 % лікарень.

    В ході наради міністр ЖКХ зазначив, що зараз на балансі регіонів є 10 млрд. гривень. На переконання міністра, ці кошти потрібно спрямувати на розвиток соціальної інфраструктури. Зокрема котельні, що залишились з радянських часів, зараз споживають на 40% більше ресурсів, ніж обладнання сучасного зразка.
    В гімназії-інтернаті закарпатського Хуста діти не навчаються через холод і голод
    Ужгородцям підняли плату за тепло, яке включать після оплати 90 % боргів
    Віктор Погорєлов: "Якщо міська і селищна влада серйозно переймається проблемами опалення, то вже від цього стає затишніше в домівках..."

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняка проклято http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По-перше Рибак не міністр ЖКГ!По друге,в області запущені усі котельні крім Ужгорода.А за Ратушняка нехай відповідає сам Літвін,а ужгородці за нього голосують-трепло.