ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Костенко: "Не можуть бути в одній партії "лівий" Луценко і "правий" Костенко"

    26 апреля 2024 пятница
    23 переглядів

    Для створення єдиної партії на базі блоку "НУ-НС" потрібно виконати як мінімум дві умови - прийняти закон про політичні партії і визначитися з ідеологією майбутньої партії. Таку думку висловив лідер Української народної партії Юрій Костенко.

    Юрій КОСТЕНКО.
    Юрій КОСТЕНКО.

    "Процес об'єднання повинен проходити, по-перше, на основі закону, який повинна прийняти ВР. Адже зараз об'єднання партій неможливе - партії можуть тільки розпускатися або приєднуватися до когось. Тому ми внесли зміни до закону про політичні партії. Коли вони будуть прийняті, тільки тоді можна говорити про об'єднання", - сказав Костенко.

    "І треба визначитися, про яку партію йде мова. Якщо про праву, то ми готові об'єднуватися. І вже ухвалили відповідне рішення про об'єднання з Рухом. А якщо мова йде про якісь інші ідеології, то треба в цьому питанні детально розібратися", - додав він.

    За словами Костенко, "всі говорять про партію, але ніхто не говорить про програму, про пріоритети".

    "Я розумію, що в Україні всі звикли до проектів, а не до ідеологічних партій. Але рано або пізно люди все ж таки голосуватимуть не за красиві вивіски, а за ідеологію, так як це робиться в Європі. Тому про ідеологію потрібно думати в першу чергу. Не можуть бути в одній партії "лівий" Луценко і "правий" Костенко. Я умовно говорю", пише obkom.net.ua.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору