ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Молодіжна референтура КУНу організує 1 листопада смолоскипну ходу в пам’ять про героїв України

    28 апреля 2024 воскресенье
    23 переглядів

    Незважаючи ні на що, тільки цей день примирює всіх. Забуваються всі мовні, міжконфесійні та міжпартійні конфлікти. Це День пам’яті. Вічної пам’яті про тих, хто до нас уже ніколи не повернеться, але згадка про них буде постійно горіти в наших серцях незгасимим полум’ям.

    1-го листопада всі ми віддаємо шану своїм рідним, близьким і друзям, які пішли від нас, пішли назавжди. Проте вони залишилися. Залишилися в нашій пам’яті. А хто згадає про людей, котрі поклали своє життя на олтар волі? Хто знайде в собі гідність, щоб вшанувати героїв-українців, котрі полягли в боротьбі за незалежну Карпатську Україну та ЗУНР? Такі люди є, і незважаючи ні на що, рідні герої будуть гідно вшановані! Адже молодіжна референтура Закарпатської обласної організації Конгресу українських націоналістів організовує вже традиційну смолоскипну ходу в пам’ять про наших героїв. Хода пройде від будинку Просвіти до братських могил карпатських січовиків та українських січових стрільців на старому кладовищі ( в районі «Білочки»). На могилах відбудеться покладання вінків та поминальна панахида за участю священнослужителів усіх українських церков та конфесій.Дорогі земляки, українці Закарпаття, прийдіть та віддайте шану борцям за волю України.

    Слава полеглим січовикам, вічна слава героям!!!



    (Збір бажаючих поклонитися могилам справжніх героїв відбудеться 1 листопада о 19.00 біля будинку Просвіти (колишній будинок офіцерів) по вул. Другетів у м. Ужгороді).





    Молодіжна референтура Закарпатської обласної організації Конгресу українських націоналістів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Богдай бы сте пропали ищи кой исте в спермі были, ай нащады вам...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    I в цей святий (всiх СВЯТИХ ) день, традицiйно сiмейний для закарпатцiв, влiзають цi бандерiвськi недобитки своею фашистською смолискипною ходою. Геть з Закарпаття ! Маршируйте по свому Львову !