ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Канадці допоможуть збудувати в Ужгороді реабілітаційний центр для ветеранів війни та інших мешканців обласного центру Закарпаття

    05 мая 2024 воскресенье
    45 переглядів

    Ужгородське міське товариство ветеранів війни в Афганістані розробило проект створення в Ужгороді реабілітаційного центру для ветеранів війни та інших мешканців Ужгорода. Облаштування Центру на базі факультету фізичної підготовки Ужгородського національного університету планують завершити за рік. Про це сьогодні, 6 листопада, йшлося на прес-конференції щодо створення Центру, яка проходила на економічному факультеті ужгородського національного університету.На будівництво центру необхідно 710 тисяч гривень. Організатори планують, що заклад повинен окупитися за 4 роки роботи. Керівник проекту Валерій Товт зазначив, що центр буде надавати свої послуги усім мешканцям Ужгорода. Безкоштовними послуги будуть для ветеранів війни (їх в Ужгороді – 5 тисяч) та їхніх близьких. Проте, щоб центр був рентабельним, меценатство не повинне перевищувати 30%.

    Як розповів координатор проекту Валерій Дидяк, питання створення реабілітаційного центру в Ужгороді дуже актуальне. Адже 90% населення міста має проблеми зі здоров’ям, 3% – інваліди, а в Ужгороді діють лише центри спортивної орієнтації: фітнес, шейпінг тощо.

    Надати допомогу у будівництві центру для ветеранів зголосилася канадська громада. Про це під час прес-конференції сказав представник Канадського проекту в Ужгороді Біл Парді.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підозрюю, якщо допомогу надає канадська громада то прописку там в основному дістануть ветерани-бандерівці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняка проклято
    http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кусію висловлюю співчуття у зв*язку із відмовою лікарів у його лікуванні.