ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатське селище Великий Березний ледь не стало другим Дніпропетровськом...

    22 мая 2024 среда
    40 переглядів

    Минулої неділі жителі 160-квартирного масиву у закарпатському селищі Великий Березний пережили неприємний вихідний день. Коли увімкнули газові плити, з острахом побачили, що висота газового полум’я сягає стелі.

    Як розповіли очевидці, на мить згадалася жахлива картина з телевізора, де потерпілі в Дніпропетровську розповідали, що передувало трагедії. Саме полум’я кухонних газових плит досягало стелі. Через якусь мить стався потужний вибух, який забрав десятки людських життів та залишив без майна і стріхи над головою сотні мешканців Дніпропетровська.

    Страшна трагедія оминула краян. Подейкують, що лише умілі дії людини, особу якого встановити не вдалося, врятували жильців багатоповерхівки від трагедії. Невідомий вчасно перекрив запірну арматуру газорозподільного пункту. Наразі жильці не знають, кому дякувати за спасіння.

    "Якби устаткування на газорозподільному пункті було справним, трагедії не сталося б. Не спрацювали клапани переводу середнього тиску на низький" – такий висновок прокуратури Дніпропетровської області стосовно вибуху газу, що спричинив трагедію з людськими жертвами.

    Та залишилися запитання, пише обласна газета "Трибуна". Запитання до відповідальних за безпеку газорозподільних пунктів в Закарпатській області. Що насправді минулої неділі відбулося на газорозподільному пункті житлового масиву у Великому Березному?
    Луцк, Закарпатье и Донецк выделят пострадавшим днепропетровцам 400 тысяч гривень
    Янукович поручил приобрести жилье пострадавшим в Днепропетровске
    Число жертв в Днепропетровке возросло до девяти

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ot vam i ukrajinci!!!