ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Петьовка: "Я є прихильником демократичної коаліції, але вважаю за необхідне з’ясувати нині усі суперечливі питання"

    01 мая 2024 среда
    55 переглядів

    Народний депутат України Василь Петьовка пояснив чому не підписав угоду про коаліцію демократичних сил БЮТ та НУНС.

    Василь ПЕТЬОВКА.
    Василь ПЕТЬОВКА.

    По-перше, термін на підписання коаліційної угоди, відведений чинним законодавством України складає 30 днів з моменту прийняття присяги народними обранцями. Тож часу є більше ніж достатньо. Я за свою професійну діяльність жодного документа «всліпу» не підписував. Тому й зараз хочу вивчити під чим ставлю підпис і за що доведеться згодом відповідати перед моїми виборцями.

    По-друге, я не лише був, але і залишаюсь прихильником демократичної коаліції, але водночас буду відстоювати інтереси тих людей, які нас підтримують. На мій погляд, проблеми в демократичній коаліції, яка нараховує всього 228 депутатів, неминучі, якщо не розставити всі крапки над «і» уже сьогодні. Маю на увазі той процес, що в державі відбулися парламентські вибори і розпочався процес підготовки до президентських. Виходячи з тих заяв, які робила Юлія Тимошенко, що від демократичних сил на цих перегонах буде єдиний кандидат, то його прізвище, вважаю, треба визначити зараз. В іншому випадку конфлікт буде неминучим. Я особисто залишаюсь прихильником Віктора Ющенка як кандидата на посаду Президента від демократичних сил на виборах 2010 року.

    Є й інші проблеми, які ще слід узгодити. До прикладу щодо призову в армію, переходу на контракту основу з 1 січня 2008 року, повернення заощаджень громадянам упродовж двох років, а також деякі інші питання, які озвучили лідери БЮТ під час парламентських виборів. Я як народний депутат, буду обов’язково все робити, щоб ці обіцянки були виконані. Але наполягатиму, щоб в Угоді про створення Коаліції було записано, що відповідальність перед громадою несе та політична сила, яка озвучувала дані обіцянки. Причина в тому, що я особисто не дуже вірю в те, що їх можна виконати в такі стислі терміни, хоча усвідомлюю наскільки це потрібно нашим громадянам. Тож мова про політичну відповідальність за сказане під час виборів. Я звик свої обіцянки виконувати і того ж вимагатиму від політичних партнерів.

    Преса-служба Закарпатської обласної організації партії "Наша Україна"

    Обраний нардепом мер-"нашоукраїнець" закарпатського Мукачева Василь Петьовка теж не бачив тексту угоди між НУ-НС і БЮТ
    Ігор Кріль: "Наша Україна" перетворюється на філію БЮТ"

    Закарпаття вирішить проблеми з підписами від НУ-НС?
    Ігор Кріль: "Я угоду про коаліцію з БЮТ не підписав і підписувати не буду"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ці люди покликані повністю знищити НУНС, на чолі яких стоїть Балога, лепший друг регіонала Колесникова! НУНС повністю дескредитований а його електорат перейде до Юлії. І небачити Ющенку президенства як своїх ушей....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Айбо Пітьовка розумний