ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська Боржава стане потужним цілорічним і всепогодним курортом

    02 мая 2024 четверг
    19 переглядів

    Інвестиційні проекти зі створення туристично-оздоровчих комплексів у районі полонини Боржава на засіданні обласної конкурсної комісії захищали керівники ЗАТ "Джи Пі Ай-Боржава" та ТОВ "Проффіт менеджмент". Вони готові взятися за розбудову потужного курорту на територіях Річківської, Буковецької та Ізківської сільських рад Міжгірського району.

    За обома проектами Боржава повинна стати не ще одним Буковелем, Драгобратом чи Славськом, а національним символом. Полонина буде не лише гірськолижним, а цілорічним курортом.

    "Проффіт менежмент" обіцяє здати першу чергу комплексу до 2012 року, а "Джи Пі Ай - Боржава" планує завершити перший етап будівництва вже через два з половиною роки.

    В обговоренні проектів взяли участь керівники профільних управлінь облдержадміністрації, голови районних та сільських рад. У захисті проектів перемогло ТОВ "Проффіт менеджмент". Голова конкурсної комісії, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик привітав переможців і побажав наснаги у подальшій непростій справі - погодженні плану будівництва з урядом, обласною радою і т.д., пише Ярослав Ядловський, Укрінформ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Русины не приемлют дерибан земли ни в каком виде, но то что произошло с конкурсом по Боржавской полонине превзошло все нормы и правила не только людской морали.
    Русины выступают категорически против проекта как такого который за 10 лет превратит Закарпатье в мусорный отстойник. НЕТ КОМПЛЕКСУ НА ПОЛОНИНЕ БОРЖАВА!
    http://karkompra.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    подарок от пасичника своим избирателям
    а снег туда тоже купят?

    На Драгобраті одна велика перевага-сніг,недолік - сервіс.Буковель-сервіс,недолік сніг.Хотілось би побачити одночасно і сніг і сервіс

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Проект комерційний, які можуть бути відкати?

    ну Драгобрату конкуренцию они не сделают, высоты не те. Буковелю - вполне.

    под самую Боржаву (Воловец) поезд ходит регулярно. В отличие от ИваноФранковского направления.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фіг з тим сервісом, тільки б щоб не добрались до Драгобрата, забудують, потім засеруть і гаплик єдиній сніговій оазі в Україні.

    а кто сказал что это за государственные деньги. Я связан с с темой лыжного туризма в Украине, Так вот если бы не апетиты чиновников к откатам то у нас бы не один такой курорт появился бы. Тростян же не продали австриякам, вот и нету там нифига, никакой инфраструктуре. Ну и Коломойский думаю сделает все, чтобы у Буковеля небыло серьезных конкурентов...
    длина трасс - 20 км? это ж всего ничего

    а! я понял! это построят из тех денег что дают на футбол! теперь все ясно, это по-нашему

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вот жеж сволота... Всё, хана Боржаве. :-(

    территория русинов на юг от Карпат будет проводить в ближайшее время люстрацию людей, и полную инвентаризацию имущества и земли. Т.е. пусть не обольщаются! Через полгода грядет передел имущества ... http://rusinpresent.narod.ru/62praz.htm

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ага..и 500 га карпатского леса нужно вырубить для этого комплекса(((((
    ДА братці!Місця там в районі МІЖГІР'Я та ВОЛОВЦЯ класні!Та мабуть буде все дуже дорого!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "говнолыжный"???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    если это та Гимба, которая волзле Пилипця (недалеко от Воловця), то там уже есть трасса, не на 500га, но во многих отношениях прикольнеа Тростяна

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    a zaczem sneg .Glavnoe baby i gorilka.A guculoczki,a kolenki ,a zabyl skleroz prokljatyj.Korocze 1 mesjac leto a tam zima-bez snega 11 mes.v godu.Les a zaczem on i tak O2 za mnogo az 23% a dolzno byc 2%.Rubi ego prokljatogo inacze sgorim v kislorode.A nuzen CO2 -uglekislyj gaz 7% ,a ego tolko 0,03%.Nuzno budet kazdomu karbjuratory davac v koliszestvie 1 st.na 1 kletku organizma.Vot budet biznes ,a vy les drova! Podochnem bz CO2 i kislorod nie pomozet.Xot usris.Bez CO2 on nie vchodit v kletki organizma!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    возникает закономерный вопрос,откуда на украине столько лишних денег?иЛИ ЭТО ПРОДЕЛКИ ПИНЧУКА?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хребет Боржава з усього масиву українських Карпат - найбільш сприятливе місце для круглорічного туризму. Під траси підйомників та спусків площі вирубок лісу невеликі, сніг тримається в деякі роки до травня, доступ відпочиваючим - хороший, крім того - унікальні краєвиди на стику Бескидів, Горган та Боржави. Знву ж - робочі місця не тільки на комплексах, а й у сільському, зеленому туризмі. Однак, влада мусить контролювати комплексну реалізацію проектів, розвиток інфраструктури. Хоча підприємці і самі це розуміють. Хто побував цього року на Шипоті (Пилипець), на Синевирському озері, підтвердить, що приватний сектор на Міжгірщині працює краще за державні структури.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Значит взялись монголы закарпатские уже и за Карпаты... Скоро эти вершины будут напоминать донецкие "курганы", значит...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну ребяты начали, а сидеть кто будет? Гоблик и компания! А то что сидеть будет даже за одну попытку такого преступления точно. Бог уберег Закарпатье от Атомной, так Гоблик затянул Мужиево, а сейчас "инвестиционный прект". В тюрьму на нары и с конфискацией.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Последнее что осталось в Закарпатье и то украина хочет уничтожить! Да сколько можно в конце концов?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Свалявское общество подкарпатских русинов уже вынесло вердикт -ЗАКРЫТЬ!